KAZANAN SIRÇALI OLDU

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

BOĞAZLIYAN KAZANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yenipazar Belediye Başkanı seçilen Menderes Baran, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Ramazanoğlu’nun elinden aldı. Adliye çıkışında MHP İlçe Başkanı Ali Akol ve Belediye Encümenleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Baran, “Bugünden itibaren belediyemiz diğer tüm siyasi partilere gönül veren kardeşlerimizin de evidir. Hem gönlümüz, hem de kapımız tüm Yenipazarlı hemşerilerime açıktır” dedi.

SİYASET      03 Nisan 2019 - 23:41     0

YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

Yenipazar Beldesi’nde yürüttüğü seçim çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken, tevazu ve hoşgörü abidesi olarak belde halkının gönlünde taht kuran İşadamı Menderes Baran, mazbatasını aldı.
Beraberinde Belediye Encümenleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ali Akol ve çok sayıda partilileri ile birlikte Boğazlıyan Adalet Sarayı’na gelen Baran, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Ramazanoğlu’ndan aldı.
Adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, burada yaptığı açıklamada; “Belediye Başkan Adayı olmamız için ısrarcı olan, aday olmam sonrasında desteklerini bir an olsun eksik etmeyip Belediye Başkanı olarak seçen Yenipazarlı hemşerilerime teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Üstlendiği görevin sorumluluğunu bildiğini, Belde’nin Şehr-ül emini olarak, hiçbir ayrımcılığa, hiçbir adaletsizliğe fırsat vermeyeceğini ifade eden Baran, “Yenipazar Belediyesi, siyasi partilere gönül veren kardeşlerimizin de evidir. Hem gönlüm, hem de kapım tüm Yenipazarlı hemşerilerime açıktır” diye konuştu.
Gece demeden gündüz demeden, belde halkına en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağını kaydeden Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Yeni görevimizin memleketimize, milletimize ve Yenipazar’ımıza hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyor, bizleri bu göreve seçen Yenipazar halkımıza teşekkür ediyorum.
Memleketimize, milletimize, Yenipazar’ımıza ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı hizmetler yapabilmeyi Cenab-ı Mevlam’dan niyaz ediyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Başkan Baran, daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Yenipazar Belediyesi'ne geçti. Partililer ve Yenipazar halkı tarafından alkışlarla karşılanan Belediye Başkanı Menderes Baran, yapılan duanın ardından makama geçerek,  “hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileten hemşerilerini ağırladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ