8 poşete 1 Pazar çantası

Okuduğunuz haber
AYAK OYUNLARINA GELMEYİN!

Boğazlıyan Devlet Hastanesi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ayak oyunlarına gelmeyin!

SON DAKİKA ! Ayak oyunlarına gelmeyin!

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ali Akol, son günlerde bazı çevreler tarafından, “Boğazlıyan’da Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP-AK Parti ile birleşti” diyerek seçmen üzerinde etki yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekti. Art niyetli kişiler tarafından ortaya atılan söylemlerin, tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu ifade eden Akol, “MHP’nin Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer’dir. MHP olarak 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. AK Parti içerisine sonradan yamanmaya çalışanlar tarafından koltuk hırsıyla ortaya atılan bu iddialar MHP’nin dışındadır. Bu tip ucuz siyasetten rant koparmak isteyenler, bilmeli ki, Cumhur İttifakı’na zarar vermektedirler” dedi.

SİYASET      14 Ocak 2019 - 21:35     0

Ayak oyunlarına gelmeyin!

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ali Akol, bir takım art niyetli kişiler tarafından ortaya atılan ve “MHP-AK Parti ile birleşti” gibi söylemlerin Cumhur İttifakı’na büyük zarar vereceğini söyledi.
CUMHUR İTTİFAKI ZARAR GÖRMESİN!
MHP’nin Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı’nın İbrahim Tamer olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Akol, Teşkilat olarak seçim çalışmalarımızın aralıksız olarak sürdürüyoruz. 
Son günlerde kamuoyunda algı oluşturmak amacıyla asılsız ve tahrik edici söylemlerin dolaştığına, AK Parti’den koltuk kapma hırsıyla ortaya atılan asılsız ve mesnetsiz iddiaları, ucuz siyaset olarak değerlendiren Başkan Akol, AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nın, Cumhur İttifakı’na zarar verecek kişiler ve söylemlerine itibar etmeyeceğine olan inancını dile getirdi.
AKOL: ASILSIZ VE TAHRİK EDİCİ SÖYLEMLERE İNANMAYIN!
Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ali Akol, yazılı açıklamasında daha sonra şunları dile getirdi:
“Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak, son günlerde kamuoyunda algı oluşturmak amacıyla yapılan asılsız, tahrik edici söylentilere cevap verme hakkımızı kullanarak bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.
Bilindiği üzere, Boğazlıyan’da MHP İlçe Teşkilatı’nın Belediye Başkan Adayı sayın İbrahim Tamer’dir. Ancak son günlerde bazı çevreler tarafından, Boğazlıyan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP-AK Parti ile birleşti, Cumhur İttifakı’nı Boğazlıyan’da oluşturduk denilerek, seçmen üzerinde etki yaratmaya çalışan kişilerin varlığı, Boğazlıyan siyaseti için tamir edilmesi güç yaralar açmaktadır. Kendisini hala ilkokul öğretmeni, MHP’li seçmeni de ilkokul çocuğu gibi görüp yönlendirmeye çalışan, iki partinin Boğazlıyan’da da birleştiğini dile getiren şahsın, daha önce MHP’den Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyunda tanınması ve halk nezdinde MHP’li olarak bilinmesi bu sorunu ortaya çıkarmıştır.
Ancak, bilinmesini isteriz ki; kamuoyunda ismi zikredilen şahsın MHP ile 2014 seçimlerinde aday olmasından başka bir bağı kalmamıştır. Kendisi MHP üzerinden Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye FETÖ tarafından oynanan Kurultay oyununda, liderimize karşı tavır alarak, Akşener tarafından yer almıştır.
Bu hal MHP İlçe Teşkilatı ve Genel Merkezimiz tarafından bilindiği için olmalı ki, kendisinin MHP’den aday gösterilmeyeceğini bilerek, kendisine Belediye Başkanlığı’na aday mısınız diye soranlara, adayım demesine rağmen hiçbir parti adını ağzına almamış, hatta çatı adayı fikri oluşur beklentisi ile ismini bir medya kuruluşunun, AK Parti adına yapılan aday kim olsun listesinde görmüştük. 
“MESELE DAVA DEĞİL, KOLTUK KAPMA KIRSI”
MHP adayı olarak 2014’te yapılan seçimlerde aday yapılarak onurlandırılan ve ismi o zamanlar zikredildiğinde MHP’li olarak bilinen şahıs, gerçekten Ülkücülükle ve MHP ile bir bağı kalmış olsaydı, yapılan ankete, “Ben MHP adayıyım. İsmim başka partiyle anılmasın, taş yerinde ağırdır!” deyip ismini anketten sildirmesi gerekirdi. Son zamanlarda yapılana bakınca, anlaşılan; meselenin dava ve hizmet değil, herhangi bir yerde koltuk kapma hırsı olduğu aşikarane görülmektedir.
“MHP ÜZERİNDEN SİYASİ AYAK OYUNLARI YAPILIYOR!”
MHP İlçe Teşkilatı olarak bizi asıl tedirgin edenin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Cumhur İttifakı’nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur İttifakı’nın gereği neyse tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır” beyanı ve yine Cumhurbaşkanımız’ın, “Bu İttifak’ın (Cumhur) asıl gayesi seçim kazanmak değil, ülkemizin istiklal ve istikbalini garantiye almaktır” demesine rağmen AK Parti İlçe Teşkilatı’nın, Akşenerci olduğu teşkilatımız ve AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından bilinen kişiye müdahale etmemesi, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın, kamuoyunda beraber görünerek algı yaratmaya devam etmesi, “Kazanmak için her şey mübahtır!” anlayışıyla siyasi ayak oyunlarının MHP üzerinden yapılarak, AK Parti Teşkilatı’nın yerelde yaptığı yanlışlarla Cumhur İttifakı’nın zarar görmesidir.
“AYNI HASSASİYETİ AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN DA BEKLİYORUZ”
MHP İlçe Teşkilatı olarak bilinmesini isteriz ki, Teşkilatımızın çıkarına da olsa, Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda, Cumhur İttifakı’na zarar verecek hiçbir siyasi girişimimiz olmayacaktır. Aynı hassasiyeti AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan da bekliyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ