FETÖ'den 26 gözaltı

Okuduğunuz haber
MOBESE HIRSIZLARI YAKALATTI

Başkan Arslan, 4 yılını değerlendirdi

Anasayfa   /    Güncel    /    Mobese hırsızları yakalattı

SON DAKİKA ! Mobese hırsızları yakalattı

Boğazlıyan'a bağlı Özler Köyü'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine geniş çaplı teknik ve fiziki takip başlatan Boğazlıyan İlçe Jandarma ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Suç Araştırma Timi, MOBESE ve Plaka Tanıma Sistemi'nden elde ettiği görüntülerden yola çıkarak, A.B. ve H.H.E isimli sanıklara ulaştı.

GÜNCEL      04 Nisan 2018 - 23:02     0

Mobese hırsızları yakalattı

Boğazlıyan'a bağlı Özler Köyü'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine geniş çaplı teknik ve fiziki takip başlatan Boğazlıyan İlçe Jandarma ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Suç Araştırma Timi, MOBESE ve Plaka Tanıma Sistemi'nden elde ettiği görüntülerden yola çıkarak, A.B. ve H.H.E isimli sanıklara ulaştı. Çaldıkları malzemeleri Kayseri'de sattıkları belirlenen sanıkların, çıkarıldığı Mahkeme tarafından Adli Kontrol tedbiri ile serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Boğazlıyan'a bağlı Özler Köyü'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine teknik ve fiziki takip başlatan İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Suç Araştırma Timi, bölgedeki MOBESE ve Plaka Takip Sistemi'ndeki görüntüleri tek tek inceleyerek sanıklara ulaştı. 
Hırsızlık olaylarının gerçekleştiği zamanlardaki görüntüler vasıtasıyla köye girip çıkan tüm araçları tek tek sorgulayan Jandarma Suç Araştırma Timi, şüphelendikleri aracı Kayseri'de buldu.
Aracın Rent A Car firmasına ait olduğunu belirleyen Jandarma Timi, yaptıkları sorgulamanın ardından A.B. ve H.H.E isimli şahıslara ulaşarak, Kayseri'de kıskıvrak yakaladı.
Köyden çalınan eşyaları Kayseri'de sattıklarını belirleyen Jandarma Suç Araştırma Timi, yaptıkları sorgulamanın Mahkeme'ye sevk edilen sanıkların Adli Kontrol tedbiri ile serbest bırakıldıkları öğrenildi. 
Jandarma Timi, sanıkların, yakın bölgelerden de hırsızlık yapmış olma ihtimali üzerine yürüttüğü soruşturmayı genişleterek sürdürüyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ