GELECEĞE NEFES OLACAĞIZ

Okuduğunuz haber
DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

YOZGAT’A HİZMET SEVDALISI

Anasayfa   /    Siyaset    /    DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nın 7’nci Olağan Kongresi, Pazar günü gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde yapılan kongrede, tek aday olarak seçime giren Osman Düğenci oy kullanan delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden Boğazlıyan İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

SİYASET      12 Ekim 2020 - 23:09     0

DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nın 7’nci Olağan Kongresi yapıldı. İtfaiye Çay Bahçesi’nde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen Kongre’ye, Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Genel merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar başta olmak üzere; Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Teşkilat Başkanları, partililer ve çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde gerçekleşen Kongre’de, seçime tek aday olarak giren Başkan Osman Düğenci yeniden güven tazeledi.
Kongre’de konuşan İlçe Başkanı Osman Düğenci, “Birlik ve beraberlik mesajı vererek, bugüne kadar AK Parti’ye hizmet eden Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile delegelere ve AK Parti’ye gönül veren vatandaşlara teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra söz alan Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Genel merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, “Kongreler kardeşliğin pekiştiği dostluğun kavileştiği AK ve AYDINLIK Bayramlardır. AK Parti davası, bu kutlu hareket, mensuplarıyla şereflenmez, tam tersine mensuplarına şeref veren davanın adıdır.
AK Parti teşkilatlarında görev almak şereftir. Ne mutlu bu görevi layıkıyla yerine getirenlere. Siyasetten maksat, milletine hizmet etmekse yapılması gereken tek şey, parti mensupları olarak İlimiz ve ilçemizin menfaatler noktasında ortak hareket etmektir.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde büyük hedeflerimize odaklanıp, büyük başarılar elde edeceğimiz yeni bir dönem gayesi ile gerçekleştirdiğimiz AK Parti 7. Olağan İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Kongre sonrası güven tazeleyen, İlçe Başkanımız Sayın Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ