COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
AKAY BÜYÜK KAZANÇ

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    AKAY BÜYÜK KAZANÇ

SON DAKİKA ! AKAY BÜYÜK KAZANÇ

Ülkemizin ve Boğazlıyan’ın lokomotifi, ekonominin can damarı, istihdamın lider kuruluşu olan Kayseri Şeker ‘in, algı operasyonları ve saldırılarla yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a sahip çıktı. Başkan Düğenci, “Dürüstlüğünden, adaletinden, çiftçiye verdiği değerden asla şüphe etmediğimiz sayın Başkan’ımıza güvenimiz tamdır. Hiç kimsenin çiftçinin geleceğine ipotek koyma hakkı yoktur” dedi.

GÜNCEL      22 Kasim 2019 - 15:30     0

AKAY BÜYÜK KAZANÇ

Son günlerde Kayseri Şeker üzerine yapılan algı operasyonları ve saldırılarla kimsenin fabrikayı yıpratmaya hakkının olmadığını söyleyen AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci; fabrikalara adaleti, huzuru, istikrarı getiren, israfı önleyen, çiftçinin cebine bir kuruş fazla nasıl para koyabilirim diye gecesini gündüzüne katan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a sahip çıktı.
Başkan Akay’ın 9 yıllık başkanlığı süresince sadece fabrikaların değil çiftçinin de geleceğe umutla bakar hale geldiğini belirten Başkan Düğenci, “Ben de bir pancar üreticisi olarak sayın Başkanımız Hüseyin Akay’a olan güvenimiz tamdır. Onun dürüstlüğünden, çiftçiye karşı cömertliğinden hiçbir şüphemiz yok. Tek derdi fabrikaların büyümesi ve çiftçinin daha fazla kalkınması için mücadele eden Başkan Akay’a yönelik saldırılar birlik ve beraberliğimizi daha da artırmaktadır” diye konuştu.
Kayseri ve Boğazlıyan Şeker’in, Türkiye’de şeker sektörünün lideri haline getiren Başkan Akay’ın, Turhal Şeker’i de Kayseri Şeker bünyesine katmasının büyük bir zenginlik olduğunu belirten Düğenci, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bir takım spekülasyonlarla huzurumuzu bozmaya, birliğimizi beraberliğimizi zedelemeye hiç kimsenin hakkı yoktur.
Başkanımız sadece fabrikaları değil, yapmış olduğu erken ödeme ve pancar bedeline sağladığı ekstra katkılarla pancar üreticilerini de rekordan rekora koşturmuştur. Her zaman çiftçinin destekçisi olan Akay'a bizlerin de desteği tamdır. Başkan Akay, bizler için büyük kazançtır.
Çiftçinin yüzünün gülüyor olması, Akay Liderliği'ndeki Yönetim'in başarısını ortaya koymaktadır. Başarıya teşekkür etmek, onlara destek ve yardımcı olmak bizlerin de asli görevidir.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ