YENİPAZAR BELEDİYESİ

Okuduğunuz haber
MERKEZ İLÇE KIZILAY’A EMANET

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Merkez İlçe Kızılay’a emanet

Merkez İlçe Kızılay’a emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde tek liste ile girilen seçimde Adem Kızılay, Merkez İlçe Başkanı seçildi.

SİYASET      17 Agustos 2020 - 22:48     0

Merkez İlçe Kızılay’a emanet

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen kongreye MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, , Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Şefaatli Belediye Müjdat Karaca, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş, sendika başkanları, eski dönem il ve ilçe başkanları ve partililer katıldı.
MHP Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in Divan Başkanlığı yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Faaliyet raporlarının okunmasından sonra tek liste olarak seçime giren Adem Kızılay, Yozgat MHP Merkez İlçe Başkanı oldu.
MHP Merkez İlçe Başkanı Adem  Kızılay, yaptığı konuşmada; Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde her durum ve her şartta yüksek sadakat ve inançla hazırım. Bugüne kadar görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yine onların bizlere destekleri yanımızda olmaları gücümüze güç katacaktır.”diye konuştu.
MHP İl Başkanı Ferhat Altan ve MHP Merkez İlçe eski Başkanı Tekin Irgatoğlu’da yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’te yaptığı konuşmada teşkilatlarına daha yapacakları çok şeylerin olduğunu belirterek, hep birlikte;  yılmadan, yorulmadan MHP’nin çıtası en üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Etiketler

#MHP Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ