Minik Atakan'dan geriye ayakkabıları kaldı

Okuduğunuz haber
KARAMAN’DA AKAY ÖZLEMİ

Drift pahalıya mal oldu

Anasayfa   /    Güncel    /    Karaman’da Akay özlemi

SON DAKİKA ! Karaman’da Akay özlemi

Ovakent'in büyük pancar üreticilerinden ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mert, pancar çiftçisine Altın Çağı yaşatan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın, Karaman bölge çiftçisinin de umudu haline geldiğini söyledi. Karaman bölgesinde pancar sökümünü gerçekleştiren Mert, Akay Başkan’ımızın Turhal’ı satın alması sonrasında Turhal çiftçisinin aldığı mesafeyi gözlemleyen Karamanlılar’ın Akay’ı bir umut olarak gördüklerini ve Akay’ın Ereğli Şeker Fabrikası’nı da satın alacağı günü beklediklerini söyledi.

GÜNCEL      13 Aralik 2018 - 21:30     0

Karaman’da Akay özlemi

Karaman bölgesinde son derece modern 6 sıralı makinesiyle binlerce dekar söküm gerçekleştiren Ovakent çiftçilerinden ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mert, bölge çiftçisinin Kayseri Şeker’e gıpta ile baktıklarını söyledi.
Çiftçi buluşmalarında gündemin her zaman Kayseri Şeker’i Türkiye’de Lider konuma getiren Başkan Hüseyin Akay’ın oluşturduğunu anımsatan Mert, “Karaman çiftçisini, sayın Başkanımızı bizlerden daha çok takip ediyor, yapmış olduğu hizmet ve yatırımları bizlerden daha çok takdir ediyor” dedi.
Karaman bölge çiftçisinin Ereğli Şeker Fabrikası’na pancar ektiğini, Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker Fabrikası’na bağlı çiftçilerin aldığı mesafeyi dikkatle izlediklerini kaydeden Mert, “Hüseyin Akay Başkan’ın Turhal Şeker’i satın alması sonrasında ortaya konulan çalışmaları ve çiftçinin almış olduğu mesafeyi görünce, İnşallah Ereğli Şeker Fabrikası’nı alarak, bizleri huzura ve rahata kavuşturur” dediklerini aktardı.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın ortaya koyduğu; adil, dürüst, ilkeli, seviyeli ve paylaşımcı yönetim anlayışıyla pancar üreticilerinin de kazanmayı öğrendiğini belirten Mehmet Mert, “Rekortmen Başkan’ın rekortmen çiftçilerini gören Karaman çiftçileri, bizleri yakından takip ediyor. Özellikle Turhal Şeker Fabrikası’nın bir yıl gibi kısa süre içerisinde aldığı mesafeyi dikkatle izleyen Karamanlılar, Akay’ın, Ereğli Şeker Fabrikası’nı satın almalarını çok arzuluyor” diye konuştu.

KAZANMAYI AKAY’LA ÖĞRENDİK
“Bizler, Akay Başkanımız döneminde kazanmayı öğrendik ve kazandık. Adil, dürüst, ilkeli, seviyeli ve paylaşımcı yönetim anlayışıyla sadece fabrikalar değil, pancar üreticileri de büyük mesafeler aldı” şeklinde konuşan Mehmet Mert, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
Pancar üreticileri olarak, şekerin tadını ve kazancını sayın Başkanımız Hüseyin Akay döneminde gördük ve yaşadık. Allah ondan razı olsun. Bilgi, birikim ve tecrübesini bizlerin geleceği için vakfeden, vefakar Başkanımız sayın Hüseyin Akay bizler için bir nimettir. İnşallah Başkanımız sayesinde pancar üreticileri başta olmak üzere çiftçiler, Altın Çağı'nı yaşamaya devam edecektir. Sayın Akay sadece Şeker'in değil, gönüllerin Başkanı'dır.
Karaman bölgesinde yapmış olduğum pancar sökümü sayesinde tanıdığım pancar üreticileri de Başkanımız sayın Hüseyin Akay’ı hayranlıkla takip ediyor ve Akay’ın Ereğli Şeker Fabrikası’nı da almasını arzuluyor. Çünkü, biliyorlar ki, Akay varsa bolluk var, Akay varsa güven var, Akay varsa huzur var."
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ