BOĞAZLIYAN COŞAR’LA KAZANDI

Okuduğunuz haber
KAZANAN SIRÇALI OLDU

YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAZANAN SIRÇALI OLDU

KAZANAN SIRÇALI OLDU

“Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü seçim kampanyasında belde halkının desteğini yanına alarak AK Parti Sırçalı Belediye Başkanı seçilen Ferit Koçyiğit,  mazbatasını aldı. Sırçalı’nın bir kez daha iktidar belediyeciliği ile buluştuğunu söyleyen Başkan Koçyiğit, “Şimdi Sırçalı için daha fazla çalışma ve üretme zamanıdır. 'Gönül Belediyeciliği' temalı yeni projelerimizle güzel beldemizi 2023 vizyonuna ulaştırmak için 7/24 çalışma sözü veriyoruz" dedi.

SİYASET      03 Nisan 2019 - 23:40     0

KAZANAN SIRÇALI OLDU

31 Mart yerel seçimde Belde halkının büyük desteği ile AK Parti’den Sırçalı Belediye Başkanı seçilen Ferit Koçyiğit, mazbatasını aldı.
Boğazlıyan Adalet Sarayı’na Belediye Encümenleri, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, AK Parti Belde Başkanı, partililer ve çok sayıda belde halkıyla birlikte gelen Başkan Koçyiğit, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Ramazanoğlu’nun elinden aldı.
Adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, “Şimdi Sırçalı için daha fazla çalışma ve üretme zamanıdır. 'Gönül Belediyeciliği' temalı yeni projelerimizle güzel beldemizi 2023 vizyonuna ulaştırmak için 7/24 çalışma sözü veriyoruz" dedi.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Sırçalı’da zafer kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Koçyiğit açıklamasında, "Sırçalı’da huzur ve güven içerisinde geçen yerel seçimlerde AK Partimizi birinci seçen tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. 
Seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Gelecek nesillere modern, yaşam standardı yüksek, bütün alanlarda refah seviyesi yüksek bir Sırçalı emanet etmek için biz ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret ‘ ile ‘Durmak Yok Yola Devam ‘ diyoruz. Geleceğe daha güven ve huzurla bakan, büyüyen ve gelişen Sırçalı beldemizi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Hemşerilerinin desteğine ve güvenine layık olabilmek için ilk günkü aşk ve sevdayla çalışarak Sırçalı’yı 2023 vizyonuna ulaştıracak projeleri teker teker hayata geçireceklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, "Demokrasinin en önemli ayağı olan, millet iradesinin tecelli ettiği bir seçim sürecini daha alnımızın akıyla tamamladık. 
Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonel liderliğinde ‘Memleket İşi, Gönül İşi’ diyerek çıktığımız bu kutlu mücadelemizde, tercihini istikrardan, yatırımdan ve hizmetten yana kullanan, sandıklarda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize canı gönülden şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. 
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de halkımızdan aldığımız ve eksilmeden devam edeceğine inandığımız dua ve desteklerle Sırçalı’mızı 2023 vizyonuna taşıyacak projelerimizle siz değerli hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. 
Bizler her zaman bu şehrin sevdalısı olduğumuz gibi bundan sonrada ilk günkü aşkla bu şehrin insanları için “Belediyecilik Gönül İşidir” düsturuyla hareket edip, ülkemizi, ilçemizi ve beldemizi kalkındırmak ve büyütmek için gece gündüz demeden çalışacağız, durmak yok diyerek koşmaya devam edeceğiz. 
Sırçalı’daki tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız, birlik ve beraberlik içerisinde güzel beldemizi daha fazla geliştirmek ve büyütmek için ele ele gönül gönüne çalışacağız. Bize güvenen, destek çıkan, kıymetli hemşehrilerimizin güvenine layık olabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Belediyemizin kapıları tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açık olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; gerek aday adaylığım süresince, gerek adaylığımız sonrasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti Genel Merkezine, Milletvekillerimize, Sırçalı Belediye eski Başkanımız Tamer Gümüş’e seçim dönemi boyunca sürdürdüğümüz çalışmalarımızda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan AK Parti İlçe Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına, partimize gönül vermiş olan teşkilat mensuplarımıza, mahalle temsilcilerine, ailem, akrabalarım, dost ve arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarımıza, değerli hemşehrilerimizin teveccühüne layık olabilmek için ilk günkü aşkla hizmet üretmeye, çok çalışmaya söz veriyorum. 
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte, sandık başında özveriyle çalışan tüm partililere, sandık görevlilerine, müşahitlere, seçim güvenliği için çalışanlara ve oyunu kullanan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ