COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Okuduğunuz haber
KILIÇDAROĞLU YOZGAT’A GELİYOR

ÇAYIRALAN JANDARMA ŞAMPİYON OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    KILIÇDAROĞLU YOZGAT’A GELİYOR

KILIÇDAROĞLU YOZGAT’A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Kasım Çarşamba günü Yozgat’a geliyor.

SİYASET      01 Kasim 2021 - 23:17     0

KILIÇDAROĞLU YOZGAT’A GELİYOR

Partililer tarafından Sekili Köyü’nde karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, burada çiftçiler ve muhtarlarla birlikte sabah kahvaltısı yapacak, akabinde konvoy eşliğinde Yozgat’a hareket edecek. Muhtarlarla, STK ve kanaat önderleriyle toplantı yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretlerinde bulunacak, son olarak engelsiz yaşam ile emekli din görevlileri ile buluşacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Kasım Çarşamba günü Yozgat’a geliyor. CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yozgat’a yapacağı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, tüm partilileri Yozgat’a davet etti.
Boğazlıyan İlçe Başkanlığı önünden saat 10:30’da otobüslerle Yozgat’a hareket edeceklerini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayacaklarını belirten Başkan Peker, “Anadolu’nun ortasında bereketli toprakların yurtsever insanları; Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu sizlerle bir araya gelip, ülkemizin geleceği için; tarımsal üretimin, esnaf ve sanatkarın, sanayicinin, gençlerimizin, muhtarlarımızın sorunları, görüşleri, eleştirileri ve çözüm önerileri hakkında yapacağı toplantıya katılmalarınızı değerli buluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum” dedi.
Başkan Peker açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Bu ziyaretin çok önemli bir amacı var. Yaşanan bu sıkıntı sürecinde sayın Genel Başkanımız’ın Yozgat ziyareti gerçekten Yozgat adına ve Yozgatlı adına çok önemli bir şeyi ifade etmektedir.
Yaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Yozgat’ın yol haritasını çıkarmak üzere Sayın Genel Başkanımız buraya geliyor. Düzenlenecek toplantıya STK’lar kanaat önderleri, halkımız herkes katılıyor ve orada isteyen herkes Sayın Genel Başkanımıza bir nezaket ölçüsünde her türlü soruyu sorabilir bu çok önemli. Bu toplantıda Akdağmadeni’nin salebini, Yozgat’ın doğa ve tarihini turizmini, Yerköy, Sorgun, Boğazlıyan’ın termal ve seracılığını nasıl bir planlı bir şekilde ayağa kaldırırız onu konuşmak üzere Yozgat’a gelecek.
Saat 11.30’’dan itibaren Yozgat’ta ziyaretlerde bulunmaya başlayacak olan Genel Başkanımız, saat 11:30’da Ahmet Şakir Ergin Aşk Vakfını ziyaret edecek. 12.00’de Belediye Kültür Merkezinde Muhtarlar, STK ve Kanaat önderleriyle toplantı yapacak, akabinde Un Pazarında esnafı ziyaret edecek. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu buradan Grand Ser Oteline geçecek ve Engelsiz Yaşam ile Emekli Din Görevlileri ile buluşma etkinliğine katılacak.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ