YENİPAZAR’DA BARAN DÖNEMİ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN KAZANDI

MAKAM KAPISINI SÖKTÜRDÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BOĞAZLIYAN KAZANDI

BOĞAZLIYAN KAZANDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarını, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüten ve AK Parti oylarını rekor düzeyde artırarak Boğazlıyan Belediyesi’nin yeni Başkan’ı seçilen Gökhan Coşar, mazbatasını aldı. Eski Başkan Hamdi Erdal tarafından Makam’da çiçekle karşılanan Coşar, “5 yıl boyunca Boğazlıyan’a hizmet eden Hamdi Erdal başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımayı görev edineceğiz” dedi.

SİYASET      03 Nisan 2019 - 23:44     0

BOĞAZLIYAN KAZANDI

Mahalli İdareler Genel  Seçimlerinde Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilen AK Partili Gökhan Coşar, mazbatasını aldı. 
Saat 10’da AK Parti İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelen yüzlerce partili ve Boğazlıyan halkının sevinci, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın alana intikal etmesiyle birlikte adeta coşkuya dönüştü.
Kendisini bekleyen halkı tek tek selamlayan ve ellerini sıkan Başkan Coşar, daha sonra kalabalığın tezahüratları eşliğinde Boğazlıyan Adalet Sarayı’na geçti.
Boğazlıyan Adalet Sarayı’nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra; Belediye Encümenleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile yüzlerce Boğazlıyan halkı katıldı.
AK Parti'den Boğazlıyan Belediye Başkan adayı olan ve yüzde 52.67 oy alarak Başkan’lığa seçilen Gökhan Coşar, mazbatasını Boğazlıyan İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Ramazanoğlu’ndan aldı.
Mazbata töreninin ardından yine yüzlerce partili ve vatandaşla birlikte Boğazlıyan Belediyesi'ne geçen Coşar'ı önce Belediye önünde bekleyen Boğazlıyan halkı tarafından alkışlarla karşılandı. Kendisini bekleyen hemşerileriyle selamlayan Başkan Coşar daha sonra makama hareket etti. Coşar’ı, eski Başkan Hamdi Erdal çiçekle karşıladı. Düzenlenen törende eski Başkan Erdal, mührü Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar'a teslim ederek başarılar diledi. Erdal yaptığı konuşmada, “Partimizin adayı Gökhan Coşar kardeşimiz Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde halkımızın büyük teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçildi, Allah hayırlı ve uğurlu etsin. 5 yıl bu memlekete hizmet etmeye çalıştık. Bugün kendisine mührü teslim edip, makamı devrediyoruz. Bize bugüne kadar destek veren tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Gökhan Coşar’ın her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve eski Başkan Erdal, birlikte dışarıda bekleyen partililere hitaben birer konuşma yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip kürsüye davet edilen AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Boğazlıyan halkına teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Gökhan Coşar da yaptığı konuşmada; “5 yıl boyunca Boğazlıyan’a hizmet eden Hamdi Erdal başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımayı görev edineceğiz. Cenab-ı Allah bize bu görevi layıkıyla yapmayı nasip etsin. Boğazlıyan’a ne kadar hizmet etsek azdır. Bu seçimin kazananı Boğazlıyan olmuştur. Boğazlıyan’ın en ücra köşesinden, en merkezine kadar her yere hizmet götüreceğiz. Cenab-ı Allah beni size mahcup etmesin" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ