İFTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Okuduğunuz haber
OVAKENT AYAĞA KALKTI

RAMAZAN KONSERLE ŞENLENECEK

Anasayfa   /    Güncel    /    OVAKENT AYAĞA KALKTI

OVAKENT AYAĞA KALKTI

Ovakent Kasabası’nda okul arasında keçi yaymaya giden ve iki keçiyi kaybeden 11 yaşındaki T.D. aile korkusundan okula ve eve gitmeyince, belde halkı başta olmak üzere, Jandarma ve Afat ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Çandır, Yenifakılı ve Boğazlıyan başta olmak üzere çevrede geniş çaplı arama yapan 100’e yakın ekip, T.D.’yi cami avlusundaki bank üzerinde uyur halde buldu.

GÜNCEL      10 Mayis 2019 - 01:18     0

OVAKENT AYAĞA KALKTI

Dün akşam saatlerinde Ovakent halkı büyük bir korku yaşadı. Belde’de ikamet eden ve Ovakent İmam Hatip Ortakokulu  6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki T.D., öğle arasında keçileri yaymak üzere evden ayrıldı. Okul saatinde eve geri dönmek üzere Ovakent’e gelen ve iki keçinin eksik olduğunu fark eden T.D. ailem kızar korkusundan bir daha eve dönmedi.
Sınıf öğretmeninin T.D.’nin öğleden sonra okula gelmediğini ailesine bildirmesi sonrasında paniğe kapılan aile Belde’yi ayağa kaldırdı. 
Ovakent’te geniş çaplı arama yapan ve T.D’nin izine rastlayamayan T.D.’nin ailesi durumu önce Okul Müdürü’ne, daha sonra İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bildirmesi sonrasında Boğazlıyan alarma geçti. 
İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu, T.D.’nin bulunması için adeta seferberlik ilan ederken, Ovakent’e intikal eden İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ve Yozgat’tan gelen AFAD ekibi, Ovakent ve çevresi başta olmak üzere Boğazlıyan, Çandır ve Yenifakılı bölgelerinde de geniş çaplı arama çalışması başlattı.
Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan T.D., İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı ekiplerin dikkatleri sonucu Ovakent’teki camii avlusunda uyur vaziyette bulundu.
T.D.’nin bulunması Belde halkı tarafından sevinçle karşılanırken, aile göz yaşlarına hakim olamadı.
T.D.’yi omuzlarına alan Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, yürüyerek ailenin evine gitti. Ovakent halkı, yol boyunca Jandarma ekiplerini alkışlayarak, “Allah sizlere güç kuvvet versin. Huzurumuzun teminatı olan sizlere ne kadar dua etsek azdır” diyerek destek oldu.
İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Teğmen Kamil Çaylı, çok mutlu olduğunu belirterek, “Ovakent halkımızı sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. T.D.’yi sağ salim bulduğumuz için çok sevinçliyiz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Etiketler

#Ovakent

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ