Arabaşı bahane, birlik şahane

Okuduğunuz haber
HERŞEY BOĞAZLIYAN İÇİN

Hepimiz engelli adayıyız

Anasayfa   /    Siyaset    /    Herşey Boğazlıyan için

Herşey Boğazlıyan için

Boğazlıyan eşrafından Muktat Erdem, İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

SİYASET      30 Kasim 2018 - 17:24     0

Herşey Boğazlıyan için

Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yıllarca gönül vermiş, hizmet etmiş, parti bayrağının daha yükseklere dikilmesi noktasında büyük emekleri bulunan Muktat Erdem, İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim eden Erdem, “Partim için, Boğazlıyan’ın geleceği için durmak yok, hizmete devam” dedi.

Boğazlıyan’ın sevilen esnaf ve siyasetçilerinden, AK Parti’ye yıllarca gönül vermiş, hizmet etmiş isim olan Muktat Erdem, İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı.
Yakın çevreleri ve sevenlerinin yoğun baskılarına fazla diremeyen Erdem, dün AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelerek başvuru formunu İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim etti.
Erdem, böylesi kutsal bir yolda kendisini yalnız bırakmayan AK Partililere ve tüm sevenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Rabbim gönlümüze, kalbimize göre versin. AK Parti iktidarında Türkiye’de olduğu gibi Boğazlıyan’da da bir çok hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edecektir. İstikrarın sürmesi için, Boğazlıyan’ımıza, belde ve köylerimize daha fazla büyüyüp gelişmesi için AK Parti iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiçbir zaman makam ve mevkii değil, amacım sadece Boğazlıyanlı hemşerilerime hizmet etmektir” dedi.
AK Parti kurulduğu günden itibaren Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev üstlendiğini ve 16 yıllık sürede AK Parti bayrağını daha yükseğe dikmek için çalıştığını anımsatan Erdem, “Halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum. İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ