Herşey Boğazlıyan için

Okuduğunuz haber
HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Koçak, son dakika başvurdu

Anasayfa   /    Güncel    /    Hepimiz engelli adayıyız

Hepimiz engelli adayıyız

İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Sn. Davut Sinanoğlu başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Turan Kaya, Sosyal Hizmetler Müdürü Sevda Şahin ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Yunus Karakoç ile birlikte ilçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımız ziyaret etti.

GÜNCEL      03 Aralik 2018 - 21:04     0

Hepimiz engelli adayıyız

Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık, 'Dünya Engelliler Günü' olarak kabul edilmiştir. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız ziyaret edildi. İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Sn. Davut Sinanoğlu başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Turan Kaya, Sosyal Hizmetler Müdürü Sevda Şahin ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Yunus Karakoç ile birlikte ilçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımız ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, karşılaştıkları sorunları çözmek için talepleri dinlendi. İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Davut Sinanoğlu engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ