Alparslan sürprizi

Okuduğunuz haber
ARABAŞI BAHANE, BİRLİK ŞAHANE

Herşey Boğazlıyan için

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arabaşı bahane, birlik şahane

Arabaşı bahane, birlik şahane

AK Parti Yenipazar Belediye Başkan A. Adayı Menderes Baran,  hemşerileriyle Arabaşı Programında bir araya geldi. Salonu hınca hınç dolduran misafirlerini ağırlayan ve her birisiyle tek tek ilgilenen Baran; ekonomik, sosyal ve kültürel belediyecilik alanında 10’larca projelerinin olduğunu açıkladı. Baran, “Ben makama değil, gönüllere talibim. Millete efendilik yoktur, hizmet etme vardır. Yenipazar’a ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmek için bu kutlu yola çıktım. Beni bu yolda yalnız bırakmayan siz değerli halkımıza teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SİYASET      29 Kasim 2018 - 21:34     0

Arabaşı bahane, birlik şahane

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yenipazar Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan İşadamı Menderes Baran, düzenlediği Arabaşı Programı’nda hemşerileriyle buluştu. 
Yenipazar Merkez başta olmak üzere, Yaraş, Aşağı Sarıkaya, Eğlence ve Ömerli Mahallelerinden yüzlerce halkın davete icabet ettiği program öncesi, Başkan A. Adayı Menderes Baran misafirleriyle tek tek ilgilenerek, “Hoşgeldiniz” dedi.
Bölgede bir ilk’i gerçekleştirerek, birlik ve beraberlik adına güzel bir örnek teşkil eden Baran, bölgenin birleştirici gücü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
80 tepsi arabaşının ikram edildiği birliktelikte konuşan Belediye Başkan A. Adayı Menderes Baran, “Yenipazar’a hizmet etme noktasında elimi taşın altına koyma vaktinin geldiğini ısrarla vurgulayan siz değerli hemşerilerimin taleplerini geri çevirmem mümkün değildi. Halkımızın teveccühü ile böylesi kutlu bir yolda adım atmama vesile oldular. 
Bizler, bu vatanın evlatları olarak, bu görevden kaçmam, geri durmam mümkün değildi. Sizlerden aldığım güç ve destekle, daha yaşanabilir bir Yenipazar, daha gelişmiş bir Yenipazar inşa etmek amacıyla ben Belediye Başkan Aday Adaylığı’nda ben de varım diyerek yola çıktım. Rabbim bu yolculuğumuzu hayırlara vesile eylesin” diye konuştu.
AK Parti Yenipazar Belediye Başkan A. Adayı Menderes Baran konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Beldemiz için hayırlı bir yolculuğa başlıyoruz malumunuz. Bu tarihe kadar ticaretle uğraştık. Bundan sonraki süreçte, Adalet ve Kalkınma Partisi hizmet saflarında yer almak için Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola devam edeceğiz.
Biz, Yenipazar’ımızı yarınlarımıza yaşanabilir, huzurlu, üreten bir Belde haline getirmek istiyoruz. Hiçbir ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayan, eşit, adil bir şekilde hizmeti kendimize ilke edindik.
Gönüllerin Başkanı sloganı ile karşınızdayız. Hizmetlerimizle her gönüle girmeyi hedefliyoruz. 
NASIL BİR YENİPAZAR BEKLİYORUZ?
Yeni doğandan gencine, yaşlısından hastasına, cenazeden asker uğurlamasına, taziye evlerine kadar projelerimiz var.
Eğitim alan okuldaki yavrularımızdan köy konaklarımıza, Millet Kıraathanesi’ne oradan tarımda farkındalık projemize, hayvancılıktaki verimliliğe kadar bir çok konuda proje hazırladık. 
Ağaçlandırma çalışmalarımız daha güzel bir Yenipazar meydana getireceğiz.
Kaynaklarımızı daha sağlıklı kullanma noktasında tüm mahallelerimize içme suyu depolarından sağlıklı su ile buluşturacağız.
Tüm mahalle camilerimizde şadırvanlarımız da soğuk havalarda hiç kimse üşüyerek abdest almayacak, sıcak su ile buluşturacağız.
Kabristanımız ejdadımıza ve inancımıza yakışır bir şekilde peyzaj ve düzenlemeleri yapılacak. Sportif faaliyetlerimize önem vereceğiz.
Evdeki bayanlar, bacılarımıza dikiş nakış gibi meslekler öğreteceğiz. 
Üniversitemizle birlikte hayvancılıkta, tarımda sağlıklı bir çok projeler ve protokoller yapacağız.
Mahallelerimizde oyun parkı sayısını artıracağız.
Temel felsefemiz ayrıştırmak değil, birleştirmek, uzaklaştırmak değil yakınlaştırmak olacak.
Şeyh Edebali’nin ifadesinde olduğu gibi insanı yaşat ki Devlet yaşasın inancıyla yolumuza devam edeceğiz.
Kıymetli vaktinizi ayırıp bizim milli yemeğimiz arabaşı programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ