GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Okuduğunuz haber
FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

Anasayfa   /    Eğitim    /    FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Fatih İlkokulu, önceki gün bir ilke daha imza attı. “Beslenme Dostu Okul ve Okul Sağlığı, Değerler Özümüzdür” projesi kapsamında “Sağlığın için var mısın?” konulu bilgi yarışması düzenleyen Okul, birincileri ödüle boğdu.

EĞİTİM      10 Nisan 2019 - 23:05     0

FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

İsmi projeci, sosyal ve kültürel etkinlikler merkezine çıkan Boğazlıyan Fatih İlkokulu, yeni bir projeye daha imza atarak hem okullar, hem de kurumlarda farkındalık uyandırdı.
“Geri dönüşümü ilerlet, takımını şampiyon et”, “Zeka oyunları yarışması”, “Nevruz Kutlaması”, “18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri”, “İstiklal Marşı’mızın kabulü etkinliği”, “Uçak simülasyonu etkinliği”, “Ebru sanatı etkinliği”, “En temiz sınıf ve kitap kurdu projeleri” gibi neredeyse her hafta birkaç etkinliğe imza atan Boğazlıyan Fatih İlköğretim Okulu, önceki gün de 7-13 Nisan Sağlık Haftası münasebetiyle “Sağlığın için var mısın” isimli bilgi yarışması düzenledi.
“Beslenme Dostu Okul ve Okul Sağlığı”, “Değerler Özümüzdür” projesini kapsayan yarışmamızda amacımız çocuklarımızın fiziksel aktivite, hijyen, beslenme, sağlık konularında bilgi sahibi olup yaşantılarına aktarmanın amaçlandığı yarışmada, ilçedeki ilkokul öğrencileri kıyasıya yarıştı. 
Cumhuriyet İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmaya; Kaymakam Davut Sinanoğlu, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Şimşek, şube müdürleri, okul müdürleri ve il sağlık müdürlüğü temsilcileri katıldı.
Sağlıklı bilinçli bireyler yetiştirmek adına düzenenlenen yarışmada çocuklar “Sağlığımız İçin Varız” cevabını verdi. 
Beslenme Dostu Okul Komisyonu; Sevim Bakır, Meliha Doğan, Naciye Yüksel ile Okul Sağlığı Komisyonu Fatma İhtiyar okul idarecileri Bekir Erkoç ve İdris Gültekin ilçemizde Sağlık Haftası’nda dikkatleri çekti.
Yarışmada birinci olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkıları ile bisiklet, ikinci olan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey ilkokulu öğrencilerine tablet ve üçüncü olan Sırçalı Şehit İdris Öztürk ilkokulu öğrencilerine hijyen sepeti hediye edildi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ