ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Okuduğunuz haber
GÖNÜLLERİN BAŞKANI

FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÖNÜLLERİN BAŞKANI

GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Seçim çalışmalarını, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüten ve halkın büyük desteği ve tarihi bir farkla Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar, “Gönül belediyeciliği ile gönülleri yapmaya geldik.  Halkımızın efendisi değil, neferi olmaya geldik” dedi. Proje çalışmalarına şimdiden başladıklarını anımsatan Başkan Coşar, “İnşallah Ramazan ayı sonrasında açılışlarını da bir bir yapacağız” diye konuştu.

SİYASET      08 Nisan 2019 - 23:16     0

GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Mazbatayı aldığı günden itibaren seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getirmek üzere ekip oluşturan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Boğazlıyan halkının hizmetkarı olmaya geldik. Boğazlıyan’da gönülleri yapmaya geldik” diye konuştu.
YOZGAT’TA REKOR KIRDIK
Mazbatayı aldığı günden itibaren makamında yüzlerce Boğazlıyan’ı ağırlayan ve hepsini bağrına basan Başkan Coşar, öncelikli hedeflerinin gönül belediyeciliği olduğuna vurgu yaparak, “Nasıl ki Boğazlıyan halkımız verdiği destekle Yozgat’ta bir rekora daha imza atmışsa, bizler de kendilerinin bizlere olan güvenini ve beklentisini asla boşa çıkarmayacağız” dedi.
Seçim çalışmalarında verilen sözlerin yerine getirilmesi ve açıklanan projelerin bir bir hayatiyet kazanması için proje ekibi oluşturduğunu anımsatan Başkan Coşar, “Şu anda 7-8 projenin çizimleri yapılıyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN
Boğazlıyan’ın, 31 Mart yerel seçimde güçlenerek çıktığını ifade eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan’da 53,7 oy aldık. Yozgat’taki en yüksek oy oranını yakaladık. Türkiye’de AK Partimizin almış olduğu oy oranının üzerine çıkmış olduk. Boğazlıyan’da yaklaşık bin oy farkla seçimi kazandık. Bugüne kadar hiçbir zaman olmayan bir farktı bu. Gerçekten bizler çok çalıştık sayın Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle. 
Aynı zamanda Yozgat’ın 13 ilçesi AK Parti’deydi. Şu anda 7 tane ilçemiz var. İlçelerin en büyüğü Boğazlıyan. Sorgun, Yerköy ve Akdağmadeni ilçelerini ne yazık ki kaybettik. Ama biz Boğazlıyan olarak devam ediyoruz, partimizle beraber güzel işler yapacağımız diye düşünüyorum. 
PROJELER BİR BİR HAYAT BULACAK
En önemli projemiz Organize Sanayi Bölgesi. Bunanla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Bizim projelerimizin mantığı sosyal alanda Boğazlıyan’daki yaşamı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Mahalle evlerimiz, aşevimiz, çöp toplama merkezlerimiz var. Ulaştırma imkanlarını geliştireceğiz. Boğazlıyan Belediyesi yeni ulaşım imkanları sağlayacak. Hızlı bir şekilde çalışmaya başladık, ekiplerimizi kurduk. 7-8 projemizi çizmeye başladık. Kreşimiz, sanat evlerimiz çiziliyor, hazırlık yapıyoruz. İnşallah Ramazan ayından itibaren açılışlarımızı birer birer yapacağız. Projelerimize başlamaya devam edeceğiz. Burada AK Parti hükümetimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın Cumhurbaşkanı yardımcımızın destekleri olacak. Allah’ın izniyle güzel şeyler yapacağız Boğazlıyan’a diye düşünüyorum. 
HER ZAMAN HALKIMIZLA BERABERİZ
Halkımız çok büyük tevazu gösteriyor. Biz zaten halkın içinden gelen insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz gönülleri yapmaya geldik. Halkımız bunu kabul etti. Her zaman halkımızla beraberiz, çarşıya çıkıyorum, makam aracı kullanmıyorum yürüyerek gidiyorum. Evime kendi aracımla gidiyorum. Halkın içinde de sürekli olacağım. İnsanlarımızın gönlünü yapacağız. Herkesin derdini dinleyeceğiz. Elimizden geldiği kadar derman olmaya çalışacağız. 
GÖNÜLLERİ YAPMAYA GELDİK
Biz burayı teslim alalı yaklaşık bir hafta oldu. Dolup taşıyor, Allah hepsinden razı olsun. Bizi onlar seçtiler, biz de onların neferi olacağız inşallah. Seçimlerde de söylediğimiz gibi biz Boğazlıyan halkının hizmetkarı olmaya geldik. Boğazlıyan’da gönülleri yapmaya geldik. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Belediye işi gönül işi. İnşallah gönül işini her zaman yapacağız. Allah her zaman yardımcımız olsun diyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ