UZUNLU’NUN KÜLTÜR ELÇİSİ

Okuduğunuz haber
EĞİTİM SORUNSUZ BAŞLADI

ŞİMŞEK IŞIK SAÇIYOR

Anasayfa   /    Eğitim    /    EĞİTİM SORUNSUZ BAŞLADI

EĞİTİM SORUNSUZ BAŞLADI

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Binlerce öğrenci uzun süren yaz tatilinin ardından yeni eğitim yılına başlamanın heyecanı ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğuyla sınıfları doldurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Boğazlıyan’ın 2018-2019 eğitim-öğretim yılındaki başarısının yadsınamaz olduğunu, bu başarının 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde artarak devam edeceğini söyledi.

EĞİTİM      09 Eylül 2019 - 23:27     0

EĞİTİM SORUNSUZ BAŞLADI

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında büyük bir başarı elde eden Boğazlıyan’ın, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde bu başarının daha net bir şekilde görüleceğini söyledi.
Yeni dönemin sorunsuz bir şekilde başladığını, kitapların öğrenciler okula gelmeden sıralara konduğunu anımsatan Şimşek, “434 öğretmen ve 5 bin 600 öğrenci ile 2019-2020 eğitim öğretim dönemine başladık. Bu dönem öğretmen açığımız yüzde 90 oranında kapandı. Geçtiğimiz yıl 50-60 olan ücretli öğretmen sayımız, bu sene 27’lere kadar geriledi” şeklinde konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın, çocuklarımıza kavuşmanın sevinci ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu sevinç ve heyecanı mutluluğa ve başarıya dönüştürmek, vazgeçilmez hedeflerimizden biridir. 
Çocuklarımız için verdiğimiz her emek, huzur ve mutluluğumuzun temel kaynağı; Vatanımıza, milletimize ve özellikle de şehitlerimize duyduğumuz minnet ve şükran duygusunun bir gereğidir. Cennet yurdumuzun daha mamur hale gelmesi, Milletimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması için sarf ettiğimiz çaba ve gayretlerimiz yılmadan, yorulmadan artarak devam edecektir. Ülkemize hizmet etmenin bizler için gurur ve onur vesilesi olduğunu hatırlatarak; 2019 -2020 Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitim çalışanlarımıza, velilerimize ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ