FATİH, SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRDÜ

Okuduğunuz haber
FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

OVAKENT’TE BÜYÜK BULUŞMA

Anasayfa   /    Güncel    /    FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

Boğazlıyan Kaymakamı Milli Şehit Mehmet Kemal Bey, şehadetinin 100’üncü yılında da unutulmadı. Bakanlar Kurulu kararıyla 14 Ekim 1922 tarihinde 'Milli Şehit' ilan edilen Kaymakam Mehmet Kemal Bey için Boğazlıyan Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Davut Sinanoğlu başta olmak üzere, Boğazlıyanlı bürokratlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

GÜNCEL      10 Nisan 2019 - 23:07     0

FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

TBMM 'nin 14 Ekim 1922'de çıkardığı özel bir kanunla "Milli Şehit" ilan edilen Kaymakam Kemal Bey, ölümünün 100’üncü yılında törenle anıldı. Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törene, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, daire müdürleri, STK Başkanları, kamu kurumlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Davut Sinanoğlu'nun Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey'in anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu.
Tören, Boğazlıyan Kaymakamlığı tarafından Kaymakam Kemal Bey Hatıra Ormanı'na fidan dikimi ile devam etti. 
Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey ve hayatını kaybeden şehitlerimizi yad etmek üzere Çarşı Camii'nde öğle namazından önce Mevlid-i Şerif okutuldu.
Cemil Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan program METEM Konferans Salonu’nda icra edildi. Programda Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey'in hayatı anlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ