Şeker, sektörün öncüsü

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

“VEFA” KONFERANSI

Anasayfa   /    Eğitim    /    Teşekkürler Boğazlıyan

Teşekkürler Boğazlıyan

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okul ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan’da okul ziyaretlerinde bulundu.

EĞİTİM      06 Ekim 2021 - 23:15     0

 Teşekkürler Boğazlıyan

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ilçeden mutlu ayrıldı. Salgın tedbirleri konusunda başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek olmak üzere tüm idarecilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ile birlikte Yenipazar Ortaokulu, Yenipazar İlkokulu, Sırçalı İlkokulu/ Ortaokulu, Boğazlıyan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zeynel Deniz Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
Okullarda alınan tedbirleri yerinde inceleyen Yazıcı, salgınla ilgili alınan tedbirlerin yeterli olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek, ilgililere teşekkür etti.
Okullara salgınla ilgili her türlü malzemenin gönderilmeye devam edeceğini belirten Yazıcı, ihtiyaçların anında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne iletilmesinin önemini vurguladı. Okul bahçelerinde, yemekhane ve okulların diğer birimlerinde incelemelerde bulunan Yazıcı, öğretmenlerle eğitim süreçlerini değerlendirerek, onların görüş ve önerilerini aldı. Yeni atanan öğretmenlere hayırlı olsun dileklerini ileten Yazıcı, Yozgat’ı tercih ettikleri için teşekkür etti.
8 ve 12. sınıflar ile diğer bazı sınıfları ziyaret eden Yazıcı, eğitim süreçleri ile ilgili gözlemlerde bulundu. Sınava girecek öğrencilerin kazanım elde etme süreçlerinin takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Yazıcı, “Öğrenci tanıma testlerinin uygulanarak analiz edilmesi, okulların okul gelişim planlarının hazırlanıp, uygulanması, velilere yönelik ihtiyaç analizlerinin yapılarak bir program dahilinde veli seminerleri düzenlenmesi, sınava girecek her öğrenciye günlük bir program hazırlanması ve velilerle birlikte bu programın takip edilmesi talimatını vererek kontrol ve önleme dayalı bir yönetim sürecinin etkili bir okul için önemine değindi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ