ŞEKER YİNE İMDADA YETİŞTİ

Okuduğunuz haber
BAŞARI ŞİMŞEK’İN İŞİ!

Orman İşletme teyakkuzda

Anasayfa   /    Eğitim    /    BAŞARI ŞİMŞEK’İN İŞİ!

BAŞARI ŞİMŞEK’İN İŞİ!

Göreve geldiği günden itibaren tüm mesaisini Boğazlıyan’ın eğitim seviyesini yükseltmek için harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci ve veliler ile oluşturduğu motivasyon sonrası başarıyı zirveye taşıdı. Eğitim çıtasını her geçen gün daha yükseğe çıkarttıklarını ifade eden Şimşek, Liselere Giriş Sınav sonuçlarında 91 öğrencinin nitelikli öğretim kurumlarına yerleştiğini söyledi.

EĞİTİM      29 Temmuz 2021 - 00:25     1

 BAŞARI ŞİMŞEK’İN İŞİ!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Liselere Giriş Sınav sonuçları, Boğazlıyan’da coşkuya dönüştü. İlçe tarihinde nitelikli okullara öğrenci göndermede zirvenin yakalandığı LGS sonuçları, eğitimde alınan mesafeyi de gözler önüne serdi.
BAŞARI ŞİMŞEK VE EKİBİNİN ESERİ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladığı günden itibaren; başarıya endekslenen ve bu inancını her geçen gün artıran Mustafa Şimşek, gerek okul idarecileri, gerek öğretmenler ve gerekse velilerin başarı sürecinde büyük fedakarlıklar sağlamasına önderlik ederek, ilçede büyük bir başarıya imza attı.
Zamanının büyük bir bölümünü okul idareci ve öğretmenlerle geçirerek, eğitim ve öğretim sürecinde yapılması gerekenleri anlatan ve planlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, şimdilerde emeklerin karşılıksız kalmadığının gururunu yaşıyor.
58 ÖĞRENCİ FEN LİSESİ’Nİ KAZANDI
Eğitim öğretim sürecinin pandemi dolayısıyla daha zorlu geçtiği bu dönemde uzun bir maratonun ardından Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklaması ile birlikte 58 fen lisesi, 4 sosyal bilimler lisesi, 9 anadolu lisesi, 14 anadolu imam hatip lisesi (Proje İHL), 5 mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve 1 güzel sanatlar lisesi olmak üzere toplam 91 öğrenci nitelikli okullara yerleşti.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, şöyle konuştu:
“Son yıllarda merkezi sınavlardaki başarısını artıran ilçemiz; geçen sene (2019-2020 e.ö.yılı) Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Lisesi, Proje İHL gibi ve Galatasaray Lisesi'de dahil olmak üzere nitelikli ortaöğretim okullarımıza merkezi yerleştirme ile 71 öğrenci gönderirken bu sene (2020-2021 e.ö. yılı) bu sayıyı zorlu geçen eğitim sürecine rağmen öğrencilerimizin öğretmenlerimizin ve velilerimizin özverili çalışmaları sonucunda 91 öğrenciye çıkarmayı başardık.
İlçe olarak gerçekleştirmiş olduğumuz yadsınamaz başarımızda emeği geçen okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyor ve her yıl bir önceki yıllarda elde ettiğimiz başarılarımızın artarak devam etmesini, yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerimizle okullarımızda buluşmayı temenni ediyoruz.”

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Sadettin KORHAN
Tebrik ederim müdürüm..
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ