DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Okuduğunuz haber
COŞAR KOŞAR ADIM!

YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    COŞAR KOŞAR ADIM!

COŞAR KOŞAR ADIM!

31 Mart’ta yapılacak yerel seçime geri sayım başlarken Ak Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, etkin seçim çalışmaları, iyi hazırlanmış ve uygulanabilir projeleri, samimi, sıcak kanlı ve uzlaşmacı tavrı,  hizmet heyecanı ve enerjisiyle hedefe adeta koşar adım ilerliyor.

SİYASET      13 Subat 2019 - 22:35     1

 COŞAR KOŞAR ADIM!

Boğazlıyan’da adaylığı en son açıklanan Ak Parti Adayı Gökhan Coşar, kısa sürede halkla bütünleşerek, rakiplerine oranla çok büyük bir sinerji yakaladı.
SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
Adaylığının açıklanmasıyla birlikte Boğazlıyan’ı bir anda seçim havasına sokan ve rüzgâr estirmeye başlayan AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Rakipleri henüz seçim irtibat bürolarını dahi açmazken, Coşar, seçim sürecindeki performansıyla Boğazlıyan Belediyesi’ni en iyi şekilde yönetmeye en hazır ve en yakın isim olduğunu gözler önüne sermeyi şimdiden başardı. 
Güleryüzlü, sıcakkanlı, genç, dinamik, girişimci ve  uzlaşmacı kişiliği ile Boğazlıyan halkının her geçen gün teveccühünü kazanan Gökhan Coşar, geçen hafta Seçim İrtibat Merkezi’ni, İlçe halkının yoğun desteği altında adeta miting havasında açtı. Binlerce Boğazlıyanlının akın ettiği açılışta, İlçeyi proje yağmuruna tutan Coşar, Boğazlıyan Belediyesi’nin çok büyük hizmetlere imza atacağının da müjdesini verdi.
‘BOĞAZLIYAN’IN KAYBEDECEK VAKTİ YOK’
Boğazlıyan’ın iktidar belediyeciliği ile hizmet ve yatırıma kavuşacağına dikkati çeken Coşar; ‘Boğazlıyan’ın kaybedecek vakti yok. Boğazlıyan’ın daha fazla hizmet ve yatırıma ihtiyacı var. El ele, gönül gönüle Boğazlıyan’ımızı hep birlikte yeni yatırım ve hizmetlere kavuşturacağız. Biz halkımızın hizmetkârlığına talibiz. Kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, ortak akılla, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. 
Bizim şehirleşme açısından modern bir noktaya ulaşmış bir Boğazlıyan hedefimiz ve hayalimiz var. Bu hedefimizi de Boğazlıyan halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Biz hem gönüllere hem de İlçemize hizmet edeceğiz. Büyükle, büyük, küçükle küçük olacağız. Halkımızın içinde omuz omuza Boğazlıyan’ımızı layık olduğu hizmet ve yatırımlara kavuşturacağız. 
Bizim makam hırsımız yok, bizim Boğazlıyan’a hizmet etme hırsımız, heyecanımız, hedefimiz, hevesimiz var. Boğazlıyan’ın lafa söze, dedikoduya, kırgınlığa, ayrışmaya değil, birlik ve beraberlik içerisinde süratle hizmet almaya ihtiyacı var. Bir hizmet yarışı olarak gördüğüm bu süreçte hizmete talip olan Başkan Adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 
Boğazlıyan halkımızın gösterdiği ve her geçen gün daha da artan ilgi ve teveccühe gönüller dolusu teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerin hizmetkârı olmayı nasip ederse güveninize layık olmak için gecemi gündüzüme katacağıma söz veriyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğime, parti ayırımı yapmadan adil bir biçimde hizmet edeceğime söz veriyorum’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Şıhı Kaan ERDOĞAN
Allah gönlünüze göre versin gökhan bey herşeyin hayırlısı olsun boğazlıyan içinde bence en hayırlısı ak parti..Sizin başkanlığınızda daha güzel hizmetler alacağına inanıyorum başarılar.
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ