YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

Okuduğunuz haber
DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

COŞAR KOŞAR ADIM!

Anasayfa   /    Siyaset    /    DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Yenipazar halkı, Belediye Başkanı ve Adayı Cem Eser’i bir kez daha bağrına bastı

SİYASET      12 Subat 2019 - 22:40     0

DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

10 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince, Belde’ye yaptığı hizmet ve yatırımlarla halkın gönlünde taht kuran Yenipazar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Cem Eser, karargah açılışını AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in de katılımıyla gerçekleştirdi. Yüzlerce Yenipazar halkının katıldığı açılışta konuşan Başer ; “16 Nisan’da yapılan Referandum’da AK Parti’ye verdiği oy ile rekor kıran Yenipazar halkımız, 31 Mart yerel seçimlerde de yeni bir rekora imza akacak ve Cem Eser’i bir kez daha Belediye Başkanı olarak seçecektir. Buna olan inancım tamdır” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından 3’üncü kez Yenipazar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanı Cem Eser’e, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’den tam destek geldi.
10 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince Belde’ye kazandırdığı hizmet ve yatırımlarla hemşerilerinin gönlünde taht kuran Başkan Eser’in yeniden Aday gösterilmesiyle adeta bayram havası yaşayan sevenleri, karargah açılışında da yalnız bırakmadı.
Yağmur altında gerçekleştirilen karargah açılışına AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere yüzlerce Yenipazar halkı katıldı.
Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği ve “Yenipazar halkı seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılanan AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Yenipazar Beldemiz benim vazgeçilmezdir. Nasıl ki 16 Nisan Referandum’unda Yenipazar Beldemiz AK Parti’ye rekor oy vermişse, 31 Mart’ta da Cem Eser’i rekor oyla Belediye Başkanı olarak seçecektir” dedi.
AK Partili Belediye Başkanı Cem Eser döneminde Yenipazar Beldesi’nin bir çok hizmet ve yatırımlara kavuştuğunu anımsatan Yusuf Başer, “Yenipazarlı hemşerilerim Ustalık Belgesini Cem Eser’e verirse, Başkan’ınızın yardımcıları Yozgat Milletvekilleriniz, Baş yardımcısı da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. 16 yılda Yozgat’ta, Boğazlıyan’da ve Yenipazar beldemizde çok şey değişti. Bundan sonra daha ileriye gidecektir” şeklinde konuştu.
YENİ, YİNE, YENİDEN
Belediye'nin kıt kanaat imkanlarıyla büyük çalışmalara imza atan, her türlü teşviklerden yararlanmasını bilen Eser, Belde’den uzak kaldığı günlerde vaktini Ankara’da Bakanlıklarda, milletvekillerinin yanında geçiren Belediye Başkanı ve Adayı Cem Eser de Milletvekili Yusuf Başer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:
 “Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yaşanılabilir, huzurlu bir Yenipazar için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Tevazuyla, gayretle ve samimiyetle halkımızdan ve siz değerli milletvekillerimden aldığım güçle Yenipazar’a yeni eserler kazandırmak için durmadan, yılmadan çalışacağım.”
Çıraklık ve kalfalık olarak nitelendirdiği 10 yılda, Belde’ye AK Parti Yozgat Milletvekillerinin destekleriyle bir çok hizmet ve yatırımlarla tanıştırdığını kaydeden Eser, “Allah nasip eder ve sizlerde ustalık belgemi verdiğiniz takdirde, Beldemizi, yalnızca Belediye hizmetleriyle değil, tarımından eğitimine, sağlığından sosyal ve kültürel hayatına varıncaya kadar hizmet yarışı başlatacağız.
Bu vesileyle Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz sayın Yusuf Başer’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı şahsım ve beldem adına teşekkürlerimi sunuyor, her şey Yenipazar için diyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ