COŞAR KOŞAR ADIM!

Okuduğunuz haber
YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

Amacımız Huzurlu Bir Seçim Yapmak

Anasayfa   /    Siyaset    /    YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi Yamaçlı Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İsmi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması sonrası Belde’de halkı tarafından büyük coşkuya vesile olan Altıntaş, “İktidar nimetlerinden yeterince yararlanamayan, Belde’nin sorun ve beklentilerine karşılık bulamayan Yamaçlı’mızın kaderini değiştirmeye geliyoruz. Beldemizin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok. Halkımızda biliyor ki, Yamaçlı’ya hizmet ve yatırımları yaparsa Usta yapar. İnşallah, hep birlikte el ele vererek yeni hedeflere koşacağız” dedi.

SİYASET      13 Subat 2019 - 22:36     1

YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

Yamaçlı halkı tarafından sevilen, 15 yıllık esnaflık hayatı boyunca hemşerilerinin gönlünde taht kuran, sevgi ve hoşgörü abidesi Adalet ve Kalkınma Partisi Yamaçlı Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Belde’nin sorun ve beklentilerine yakından bilen, gencinden yaşlısına varıncaya kadar herkesin ve her kesimin büyük desteğini alan Altıntaş, “Geri kalmışlık kader değildir. İnşallah Yamaçlı Beldemizi yeniden hak ettiği noktaya getirmek, hak ettiği hizmet ve yatırımları kazandırmak bizlere nasip olacaktır” diye konuştu.
SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLACAK
Kazancını doğup büyüdüğü Yamaçlı Beldesi’nde yatırıma dönüştüren, Belde’nin ve hemşerilerinin beklentilerini yakından bilen Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş, “Yozgat’ın en büyük Beldelerinden birisi olan Yamaçlı’nın kaybedecek zamanı yoktur. İnşallah, yeni dönemde yapacağımız hizmetlerle göç veren değil göç alan bir Yamaçlı olacaktır. Altyapısı çözülmüş, elektrik hatları yenilenmiş, çevre köy ve ilçe bağlantı yolları yenilenmiş, müteşebbislere kapılar sonuna kadar açılmış, eğitiminden sağlığına, kültüründen sanatına, tarımdan hayvancılığa varıncaya kadar her alanda değişim ve dönüşüm yaşanmış bir Yamaçlı olacaktır” dedi.
Yamaçlı’nın beklediği ve özlediği yatırımları yeterince alamadığını anımsatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş, yapacağı projeleri şöyle sıraladı:
“Beldemizin en büyük ve acil ihtiyaçlarından birisi altyapıdır. Hemşerilerimiz halen asbest borularla taşınan şebeke suyundan kullanmaktadır. İnşallah göreve geldiğimiz takdirde en acil ve öncelikli işim, Belde’mizin altyapı sorununu tamamen çözmek ve şebeke hattını komplike yenilemek olacaktır.
Yıllardır elektrik kesintilerinden mağdur olan Yamaçlı halkımızı da bu sıkıntıdan kurtarmak bizlere nasip olacaktır. 
Başpınar ve Eğlence Köylerimiz başta olmak üzere Yamaçlı’yı ilçelere bağlayan yollar ve şehiriçi sıcak asfaltla kaplanacak, halkımızın ulaşımları sıkıntısız ve sorunsuz hale gelecektir.
Yeşil Hat Projemiz ile sulu tarım yeniden hayat bulacak, bu tarımın yoğun olarak yapıldığı bölgelere elektrik hatlarının çekilmesiyle, hem verim artacak hem de hemşerilerimiz daha yüksek verim elde etme imkanına kavuşacaktır.
Eğitim, benim önemsediğim ve öncelediğim çalışmaların başında yer alacaktır. Öğrencilerimizin okullarına zahmetsiz ve seri bir şekilde gidebilmeleri için Belediyemiz tarafından servisler hizmete girecek, Kur’an Kursu ve okullara giden öğrencilerimiz  zamanında okullardan ve kurstan alınıp evlerine ulaştırılacaktır. Yine, okullarımızın eksik ve aksaklıkları Belediyemiz tarafından giderilecek. 
Hayvancılıkta Yozgat’ın lokomotifi konumunda bulunan Yamaçlı Beldemizde bir tane bile veteriner hekimin bulunmaması büyük bir eksikliktir. İnşallah yeni dönemde, Belediye kadromuza dahil edeceğimiz veteriner hekim sayesinde halkımız çevre ilçe ve illerden veteriner aramayacak, hizmet ayaklarına kadar gidecektir.
Yıllardır ihmal edilmiş gençlerimiz bizim önceliğimiz olacaktır. Onların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri, daha güvenli ortamlarda vakitlerini geçirmeleri için sportif ve kültürel çalışmalar yapacağız. Kapalı spor salonu, fitness salonu, voleybol, basketbol sahaları gibi sportif alanda yatırımlar yapacağız.
Yamaçlı’nın güzide dinlenme mekanlarından birisi olan Şehit Muhsin Efe Parkı’mızı baştan aşağıya revizyona tabii tutarak halkımızın hizmetine sunacağız.
Yaşlı ve kimsesizlerin kimsesi olacağız. Onlar için Belediyemizde istihdam edeceğimiz personeller vasıtasıyla evde hizmet dönemini başlatacak, yaşlılarımızın ihtiyaçları bu personeller tarafından periyotik olarak yapılacaktır.
Daha yeşil bir Yamaçlı için ağaçlandırma seferberliği başlatacak ve yeni ormanlık alanlar oluşturacağız.
Gurbetçilerimize çok önem vereceğiz. Özellikle yaz mevsiminde baba ocaklarına dönen gurbetçi hemşerilerimiz için “Hoşgeldiniz” etkinliklerinin yanı sıra, “Gurbetçi Festivali”, “Sılaya dönüş”programları düzenleyeceğiz. Belediyemizin araç parkının zenginleşmesinde büyük katkıları bulunan gurbetçilerimize hem teşekkür edecek, hem de birlik ve beraberliklerin artması, hasretliklerin giderilmesine öncülük etmiş olacağız.
Yamaçlı Beldemizden Boğazlıyan’a gidecek olan hemşerilerimizin soğuk ve yağışlı havalarda korunması için bekleme salonu yapacağız. 
Kamu kurum ve kuruluşlarımıza büyük önem vererek, daha sürdürülebilir hizmetlerin Beldemize gelmesi için çalışacağız.
Genç yatırımcılara büyük önem ve destek vereceğiz. Belediye olarak onların yeni istihdam alanları oluşturması için büyük kolaylıklar sağlayacağız.
Beldemize yapılacak hizmet ve yatırımlar için Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte halka açık toplantılar gerçekleştirerek onların da bilgi ve birikimlerinden istifade edeceğiz. Bu toplantılarda Belediyemizin yapmış olduğu harcama ve gelir kalemleriyle ilgili bilgilendireceğiz.
Yamaçlı Beldemiz, şeffaf belediyeciliğin öncüsü olacak. Adaletli, seviyeli, sosyal, güler yüzlü bir Belediye olacak. Her şey Yamaçlı’nın yeni yatırımlar alması, her şey halkımızın huzur ve refahının artması için çalışacağız.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

osman
Şehit İrfan EFE Parkı Muhsin Efe değil değiştirelim.
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ