MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

OVAKENT ŞAHA KALKACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Muktat Erdem, Mikayil Demir ve Halil İbrahim Zorluarslan, seçim çalışmaları çerçevesinde ilk ziyaretlerini Gazetemiz Haber Merkezi’ne gerçekleştirdi. Tek hedeflerinin Boğazlıyan’a hizmet olarak özetleyen Adaylar, “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize, beldelerimize ve köylerimize yeni hizmet ve yatırımlar kazandırmak olacaktır” dedi.

SİYASET      11 Subat 2019 - 23:32     0

AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Muktat Erdem, Mikayil Demir ve Halil İbrahim Zorluarslan, seçim çalışmalarına hızlı başladı.
İlk ziyaretlerini Gazetemiz Haber Merkezi’ne yapan ve Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ile görüşen Erdem, Demir ve Zorluarslan, hedefimiz, “Birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışarak; ilçe, belde ve köylerimizi yeni hizmetlerle tanıştırmak olacaktır” dedi.
AK Parti iktidarında Türkiye’de olduğu gibi Boğazlıyan’da da birçok hizmet ve yatırımların yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini anımsatan İl Genel Meclis Üyesi Adayları, “İstikrarın sürmesi için, Boğazlıyan’ımıza, belde ve köylerimize daha fazla büyüyüp gelişmesi için AK Parti iktidarına ihtiyacımız var. Bizim tek hedefimiz var o da 31 Mart yerel seçimde 3’te 3 yapıp, Boğazlıyanlı hemşerilerimize daha iyi hizmet etmektir olacaktır.
16 yıllık sürede AK Parti bayrağını daha yükseğe dikmek için çalışacaklarını anımsatan Muktat Erdem, Mikayil Demir ve Halil İbrahim Zorluarslan, “Halka hizmet hakka hizmettir” diyerek yola çıktık ve halkımıza hizmet için buradayız. Durmak yok yola hep birlikte yola devam diyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler

#Ak Parti

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ