AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

Okuduğunuz haber
OVAKENT ŞAHA KALKACAK

YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

Anasayfa   /    Siyaset    /    OVAKENT ŞAHA KALKACAK

OVAKENT ŞAHA KALKACAK

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, hafta sonu AK Parti Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ün seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Ovakentliler’in yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Başer, “Belediye Başkanı Adayımız Yusuf Büyük ile birlikte Ovakent’imiz şaha kalkacak. Ovakentliler unutmasın ki, Allah’ın izni, sizlerin takdiriyle Yusuf Büyük Belediye Başkanı olacak, O’nun en büyük destekçisi de ben olacağım. Omuz omuza Ovakent’imizi Allah’ın emriyle ihya edeceğiz” dedi.

SİYASET      11 Subat 2019 - 23:33     0

OVAKENT ŞAHA KALKACAK

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Belediye Başkan Adaylığı açıklanan ve Belde’de çok büyük bir sevgi ve kenetlenmeye vesile olan Yusuf Büyük’e Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’den tam destek geldi.
OVAKENT HİZMETE DOYACAK
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ün Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.
Ovakent halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Milletvekili Başer, “Ovakent benim vazgeçilmezimdir. Yusuf kardeşimle birlikte Ovakent’imizde hizmet yağmuru başlatacağız” dedi.
SULAMA SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Ovakent’in kökü mazide bir yerleşim yeri olduğunu ve bununla birlikte Boğazlıyan’ın en önemli tarım merkezlerinden biri olduğuna dikkati çeken Milletvekili Yusuf Başer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Ovakent’imiz hem Belediye hizmetleri açısından hem de tarımsal sulama noktasındaki en büyük beklentilerinden biri olan Yamula Barajı’ndan sulama imkanına kavuşturulması önceliğimiz ve benim de en büyük hedefimdir. Biz, AK Parti iktidarı olarak Belde insanımızın hem Belediye hizmetlerini en iyi şekilde almasını hem de tarım ve ekonomi noktasında güçlü bir hale gelmesini arzu ediyoruz.
Beldelerimizde Belediye Başkanlarımız yalnızca Belediye hizmetlerinden sorumlu değildir. Beldenin tarımıyla, ekonomisiyle, eğitimiyle, sağlığıyla, sosyal ve kültürel hayatıyla da ilgilenmek ve çözümler üretmekle mükelleftir. 
Yusuf Kardeşimiz de bir eğitimci olarak Ovakent’imizi modern bir noktaya taşıyacaktır. Belde’nin sorun ve beklentilerinin süratle çözüme kavuşması noktasında çok faydalı bir çalışma sergileyecektir.
Bu zamana kadar yapılmış hizmet ve yatırımların üzerine yenilerini koyacak ve Ovakent’imizin modern bir noktaya taşınması sürecine Yusuf Kardeşim de büyük katkı sağlayacaktır.
BENİM İÇİN DE OVAKENT VAZGEÇİLMEZ
Yusuf Kardeşimi Ovakent’te hizmet için çıktığı bu yolda ben de asla yalnız bırakmayacağım. Sizlere buradan söz veriyorum; En az Yusuf Kardeşim kadar elimi taşın altına koyacağım. Ovakent’imizin hizmet ve yatırım alma sürecine destek vereceğim. 
Ovakent benim için de vazgeçilmezdir. Her bir Ovakentli benim bir kardeşimdir. Gece gündüz demeden arayabilecekleri, Ankara’da kapısını çalmadan girebilecekleri bir Ovakentli’nin olduğunu asla unutmasınlar. Ovakent’in bir değil iki Yusuf’u olacak.”
Seçim çalışmalarını hızla sürdüren, Ovakent halkının büyük teveccühünü ve desteğini kazanan AK Parti Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük de, Milletvekili Yusuf Başer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:
HİZMET İÇİN GELİYORUM
“Biz Ovakent’imiz için hizmete talip olduk. Ovakent halkımızın, hemşerilerimin desteğiyle inşallah 31 Mart’tan sonra Ovakent’imizde hizmet kervanı başlatacağız. Bu zamana kadar yapılan hizmetler için teşekkür ediyoruz. Biz daha iyisini, daha fazlasını yapmak için geliyoruz. 
Bu hizmet yolunda sayın milletvekilimizin, sayın Bakanımızın, sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızın vereceği destekler de işimizi son derece kolaylaştıracak kıymettedir. 
Ovakent’imiz için 31 Mart hizmet noktasında bir milad olacaktır.Yalnızca Belediye hizmetleriyle değil, tarımından eğitimine, sağlığından sosyal ve kültürel hayatına varıncaya kadar Ovakent’imizde hizmet yarışı başlatacağız.
Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle Ovakent’imizi hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşturacağız. Bu vesileyle Seçim İşleri Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz sayın Yusuf Başer’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı şahsım ve beldem adına teşekkürlerimi sunuyor, her şey Ovakent için diyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ