OVAKENT BÜYÜK BİR AİLE

Okuduğunuz haber
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK PARTİ ‘DE HEDEF: 3’TE 3

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Boğazlıyan seçim bürosu, Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Belde Belediye Başkan adaylarının katıldığı törenle açıldı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti, Boğazlıyan'da seçim bürosunu coşkulu bir kalabalık eşliğinde açtı.

SİYASET      09 Subat 2019 - 13:46     0

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK Parti Boğazlıyan Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yoğun bir katılım ve miting havasında gerçekleşti. 31 Mart seçimleri öncesi adeta gövde gösterisi yapan AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı coşkulu bir kalabalığa imza attı. Boğazlıyan'da ve Beldelerinde AK hizmetlerin devamı için dua ve destek istedi.
Açılışta; Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar, büyük ve coşkulu bir kalabalığın sevgi gösterileri ve alkışlarıyla karşılandı.
Açılışa; Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ile Belde Belediye Başkan adayları Turan Koç, Cem Eser, Yusuf Büyük, Ferit Koçyiğit ve Şaban Altıntaş ile Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve  yüzlerce partili vatandaşın katılımı ile Ak Parti Boğazlıyan İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi.
-"BOĞAZLIYAN'A DEV YATIRIMLAR YAPILDI"-
Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti iktidarı boyunca Türkiye'de olduğu gibi Boğazlıyan'a da dev yatırımların yapıldığını vurguladı.
-"PROJELERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"-
Bozdağ, Ak Parti olarak Boğazlıyan'da 31 Mart seçimlerinde Boğazlıyan Belediyesi ve Belde Belediye Başkan adayları için Boğazlıyan halkından destek isteyerek, "Boğazlıyan'da AK kadroların hazırladığı projelerin destekçisi olacağız. Yaptıklarımız yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. AK Parti iktidarları döneminde her alanda çok büyük hizmetler yapıldı. AK kadroların yaptığı hizmetler ortadadır" dedi.
31 Mart seçimlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan ve yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyleyen Bozdağ, "Boğazlıyan'da yapılan hizmetler ortada. Bu hizmetlerin devamı için Gökhan Coşar, kardeşimizi hep birlikte destekleyelim. Belediye Başkanımız Hamdi Erdal, Boğazlıyan'da çok güzel hizmetler yaptı, kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
-"GÖKHAN COŞAR"-
AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar ise, Boğazlıyan sevdasıyla yola çıktıklarını, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bildiklerini ve Boğazlıyan'da çok güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.
Açılışa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gökhan Coşar, "Huzurlarınıza Ak Parti’den Boğazlıyan Belediye Başkanlığı için aday olarak çıkmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bugün çok çetin, çok meşekkatli ama son derece onurlu bir göreve talip oluyorum. Bu göreve Boğazlıyan'ımıza  hizmet etmek için talip olduk.  Bizler  halkımıza hakim olmaya değil,  hizmetkar olmaya geldik" dedi.
"Çünkü kazanacağımıza , başaracağımıza sizlerin hak ettiği hizmetleri en kısa zamanda, en güzel şekilde, projelerimizle, sizlerden alığımız güçle, sizlere ulaştıracağımıza dair  hiçbir kuşkunuz olmasın" diyen Coşar, şöyle devam etti.
"Ömrümü geçirdiğim, her sokağında bir çok anımın olduğu, her kesimden yaşayanın  benim için değerli olduğu  Boğazlıyan’da hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz.  Kimin ne yapacağını sizler çok iyi bilirsiniz.  Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederim.  Bu durumun Boğazlıyan’a hizmet olarak döneceğinden hiç şüpheniz olmasın.
İlçe teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siz değerli ilçe halkımız ve belediye çalışanlarımızla oluşturacağımız uyumlu bir çalışma  ve ekip ruhuyla, karşılıklı sevgi ve saygıyı sağlayacak , çalışmalarımızı daha da bereketlendirecek, kadınlarımıza, esnafımıza,  gençlerimize, köylülerimize, emeklilerimize, 7'den 70'e tüm halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bu sayede gücümüze güç katacağız. 
İlçemizi, insan fıtratına uygun,medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş  hizmetlerle donatacağız. Sevginin, saygının,hürmetin, değerlerimize olan bağlılığın hiç eksik olmayacağı  hizmet anlayışımız  Boğazlıyan’da birlik ve beraberliğimizi artıracaktır. Siyaset  hakkıyla yapıldığında, ne güzel sonuçlar alınıyormuş  diyeceğimiz günlere kavuşacak, hep birlikte mutlu ve huzurlu bir Boğazlıyan’da yaşayacağız. 
"BU MEMLEKET BİZİM
EVET BU MEMLEKET BİZİM"

Gelin bu güzel Boğazlıyan’ımızı  herkesin yaşamaktan daha mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek için hep beraber yola çıkalım…
Boğazlıyan'ımızı  ilimizi  ve ülkemizi  dünya güzeli bir memleket yapmak için gecesini  gündüzüne katan cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye  huzurlarınızda  şükranlarımı arz ediyorum ve bu vesileyle ilçemize yapılan yatırımlarda  büyük katkıları bulunan bakanımız sayın Bekir Bozdağ beyefendiye ve milletvekilimiz  sayın Yusuf Başer beyefendiye mevcut belediye başkanımız  sayın Hamdi Erdal beye teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdığınız  bu özel gün için şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allaha emanet olun."
-"OSMAN DÜĞENCİ"-
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci de 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak, "Hedefimiz Boğazlıyan'da ve Beldelerinde Belediyeleri almaktır. AK hizmetlerin devamı için kıymetli Boğazlıyan halkımızın sandıkta en güzel bir şekilde bizleri destekleyeceklerine yürekten inanıyorum. Cenab-ı Allah hayırlı ve uğurlu etsin, dua ve desteklerini bekliyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleşti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ