YAMAÇLI ŞAHA KALKACAK

Okuduğunuz haber
AMACIMIZ HUZURLU BİR SEÇİM YAPMAK

Meyve yüklü tır devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Anasayfa   /    Güncel    /    Amacımız Huzurlu Bir Seçim Yapmak

Amacımız Huzurlu Bir Seçim Yapmak

Boğazlıyan'da siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları yerel seçim öncesi bir araya geldiler.

GÜNCEL      14 Subat 2019 - 20:49     0

Amacımız Huzurlu Bir Seçim Yapmak

Boğazlıyan'da 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi öncesi Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ramazanoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile seçim güvenliği toplantısı yaptı.
Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ramazanoğlu, yerel seçimler öncesinde ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya geldi.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ramazanoğlu başkanlığında, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve AK Parti Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar, CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker ve CHP Belediye Başkan adayı Ali Ayık ile MHP İlçe Başkanı Ali Akol ve MHP Belediye Başkan adayı İbrahim Tamer'in katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi. 
Boğazlıyan Adalet Sarayında gerçekleştirilen toplantıda; Yerel yönetimlerin belirleneceği seçimler öncesinde halkın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanması için yapılacak çalışmaların yanısıra seçim öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda; 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ramazanoğlu, katılımlarından dolayı siyasi parti ilçe başkanlarına ve belediye başkan adaylarına teşekkür etti.
Ramazanoğlu, "Seçimlerde alınacak tedbirleri paylaşmak, değerlendirmek ve ilçe başkanları ve adayların konuya dair varsa önerilerini almak için toplantı düzenlendi. Seçimlerde vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması, hukuka ve ilçenin kardeşlik ve hoşgörüye dayalı kültürüne uygun bir demokratik şölen şeklinde, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi hepimizin ortak arzusudur." dedi.
-"BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI"-
Siyasi Parti İlçe Başkanları ise, "31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını ifade ederek, "İlçemizde seçim sürecinin huzur ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi ve vatandaşımızın iradesinin seçim sandıklarına tam ve sağlıklı bir şekilde yansımasını sağlayarak, karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde yapılması temennisinde bulunuldu" dediler.
Toplantı, yerel seçimler için siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ