ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

Okuduğunuz haber
SON GÜNLÜK BASKI

ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    SON GÜNLÜK BASKI

SON GÜNLÜK BASKI

Boğazlıyan Haber ve Çağlayan Gazetesi, ekonomik sebeplerden dolayı küçülme kararı aldı

SİYASET      15 Subat 2019 - 15:30     0

SON GÜNLÜK BASKI

2005 yılından itibaren günlük olarak yayın hayatına başlayan Boğazlıyan Haber  ve Çağlayan Gazetesi, bugünden itibaren küçülme kararı aldı. Ekonomik sebeplerden dolayı gün aşırı olarak yayın hayatlarını sürdürecek ve siz değerli okuyucularını gazetesiz bırakmamış olacak. Çağlayan Gazetesi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, Boğazlıyan Haber Gazetesi ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yayın yayınlanacak.

Boğazlıyan ilçesinde 15 yıldır günlük hayatlarını sürdüren Boğazlıyan Haber ve Çağlayan Gazetesi, ekonomik sebeplerden dolayı gün aşırı çıkma kararı aldı. Önceki gün bir araya gelen Gazete Sahipleri, maliyetleri düşürebilmek ve ilçeyi gazetesiz bırakmamak adına, gün aşırı çıkma kararı aldı. Alınan kararı Yozgat Valiliği’ne bildiren Boğazlıyan Haber ve Çağlayan Gazetesi, Valilik Oluru ile Pazartesi gününden bir alt kategoride yayın hayatlarını sürdürecek.
Girdi maliyetlerindeki aşırı yükseliş ve son dönemlerdeki dövizdeki artışların ardından kağıt ve kalıp maliyetlerinin yüzde 200-300 oranında yükselmesi, Gazete sahiplerini böylesi bir kararı almaya mecbur kıldı.
Haftada 1 gün gazete çıkarma hakları olmasına rağmen okurların güvenine ve desteğiyle yoluna devam edecek olan Boğazlıyan Haber ve Çağlayan Gazetesi, haftada 3’er gün yayın yapacak ve haftada yine 6 gün yayınlanmış olacak.
Valilik Oluru ile alınan karar sonrasında her iki gazete, hem girdi maliyetlerini azaltmış, hem de ilçeyi günlük gazetesiz bırakmamış olacak. Hatırlanacağı üzere; İç Anadolu Bölgesi’ndeki ilçelerde günlük yayın hayatını sürdüren sadece Boğazlıyan Haber ve Çağlayan Gazeteleri vardı.
Salı gününden itibaren yürürlüğe girecek olan karar sonrasında; Çağlayan Gazetesi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü, Boğazlıyan Haber Gazetesi ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yine siz değerli okuyucularına ulaştırılacak.
RESMİ İLAN YAYINLAMA HAKKIMIZ DEVAM EDECEK
Boğazlıyan'da yine haftanın 6 günü okurları ile buluşacak olan iki gazete, Resmi ilan ve reklamlar ile bunları yayınlayacak sürekli yayınlar yönetmeliğinin 83 ve 84'üncü maddesi hükümleri gereğince resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı devam edecek.
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN
Bizi bu habercilik serüveninde yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza ve Boğazlıyan halkına sonsuz teşekkür ediyoruz.
Boğazlıyan'da yazılı basın çok şeyi değiştirdi. Tarzıyla tavrıyla haberleriyle röportajlarıyla manşetleri ve yazarlarıyla.  'Halktan kopmadan, kimseden korkmadan' sloganıyla başladığımız yolculukta bugün günlük gazete olarak son noktayı koyarken, yine aynı şekilde; haftanın üç günü yolumuza devam edeceğiz. Teşekkürler Boğazlıyan...
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ