Meyve yüklü tır devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Okuduğunuz haber
ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

SON GÜNLÜK BASKI

Anasayfa   /    Siyaset    /    ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

Ovakent halkından, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’e tam destek

SİYASET      15 Subat 2019 - 15:23     0

ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Zaman, mekan ve saat gözetmeksizin ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Büyük, “Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu şehre olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

31 Mart seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ve gittiği her ziyarette hemşerilerinin sevgi seliyle karşılanan Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor.
Gittiği her ziyarette halkın gönlünde taht kuran Büyük, önceki gün de Belde’nin saygın eşrafılarından Osman Öztürk ve Faruk Mert Aileleri’nin konuğu oldu.
Ev sahipleri ve mahalle sakinleri ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Başkan Adayı Yusuf Büyük,  yerel seçimde hemşerilerinden destek istedi. 
Sohbet ve muhabbetin bol olduğu ziyarette konuşan Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, “Talip olduğumuz bu görevin bilincindeyiz. Bu Belde’ye olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz.
Öztürk ve Mert ailelerinin misafiri olduk. Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 31 Mart yerel seçimine dair istişarelerde bulunduk. Bizlere evlerini açarak misafir eden hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse yeni dönemde Belde’mizin sosyal ve kültürel gelişimine önem vereceğiz ve bu noktada projeler üreterek daha yaşanabilir bir Kasaba oluşturmayı hedefliyoruz. Daha çok çalışacağız ve gayret göstereceğiz. Her şey Ovakent için” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ