SON GÜNLÜK BASKI

Okuduğunuz haber
ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

BOĞAZLIYAN OKTAY’I BEKLİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Ovakent’in büyük ailelerinden Mahmut Çeliker ve kabilesi, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’e tam destek verdi. Hizmetin devamı için, gelişen ve büyüyen Ovakent için Büyük’e en büyük destek olmanın her Ovakentlinin görevi olmalıdır” diyen Çeliker, “Beldemizin kaybedecek bir günü bile yok. İçimizden biri olan sayın Yusuf Büyük, beldemiz için bir şanstır. İnşallah bu şansı da sevgili hemşerilerim en iyi şekilde değerlendirecektir” şeklinde konuştu.

GÜNCEL      19 Subat 2019 - 00:14     0

ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’e destek çığ gibi büyüyor. Belediye Encümenleriyle, muhtar adaylarıyla, mahallenin ileri gelenleriyle bir bütün olan Yusuf Büyük’e bir destek de, Belde eşrafından ve sevilen simalarından Mahmut Çeliker ve kabilesinden geldi. 
Büyük’ü bağrına basan Çelikerler, “Beldemizin kaybedecek bir gün bile yok. Kendisine inandığımız, güvendiğimiz Büyük’e destek olmak, Ovakent’imize daha fazla hizmet ve yatırımın gelmesine vesile olmaktır” dedi.
Mahmut Çeliker, konuşmasını şöylü sürdürdü: “Ben daha öncesinde de Menderes Öztürk’ü desteklerken de, benim düşüncem iktidarla el ele olan bir belediye Başkanı seçmek , Belde’min her alanda kalkınmasını sağlamak amacını taşımışımdır. 
Ben şunu biliyorum ki, iktidarla yerel yönetim bir olmazsa hizmet sınırlı gelir. O gün için bu düşüncelerle Öztürk’e destek verdim bugün yine aynı düşüncelerle, Yusuf Büyük’ün kazanması için çalışacağım. Herşey Ovakent’imiz için” diye konuştu.
Kendisine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük de, “Allah nasip ederse, Ovakent’imizin gelişip büyümesi, daha fazla hizmet ve yatırımlardan nasibini alması için çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şu çok iyi bilinmelidir ki, bana güvenen kimseyi mahçup etmeyeceğim. Tek hedefimiz Ovakent’imizi kalkındırmak içindir” dedi.
 

Etiketler

#Ovakent

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ