OVAKENT ŞAHA KALKACAK

Okuduğunuz haber
YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Anasayfa   /    Güncel    /    YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Turgut Yıldırım, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, sokak sokak gezip, hemşerilerinden destek isteyen Yıldırım, “Doğup büyüdüğüm, 7’sinden 70’ine tanıdığım mahalleme hizmet etmek için aday oldum. Bana destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNCEL      12 Subat 2019 - 22:39     0

YILDIRIM: HİZMETE TALİBİM

Boğazlıyan Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’nden emekli Turgut Yıldırım, Çarşı Mahallesi’ne hizmet etmek için çıktığı kutsal yolda durmadan çalışıyor.
Mahalle sakinleri tarafından sevilen ve sayılan, doğup büyüdüğü Çarşı Mahallesi’ni çok yakinen tanıyan Yıldırım, “Mahalleme ve hemşerilerime en güzel hizmeti sunmak, sorunları çözümü noktasında çalışmak için aday oldum” diye konuştu.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu çerçevede sokak sokak gezerek mahalle sakinleriyle sohbet eden Turgut Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mahallemizi benden daha iyi bilen ve tanıyan yoktur. Sucu Turgut denilince 7’sinden 70’ine beni bilirler. Hemşerilerimin desteği ve talepleri beni Muhtar Adayı olmaya sevketti. Ben tüm mahalle sakinlerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ