AKDENİZ’E DAYANDIK

Okuduğunuz haber
OVAKENT BÜYÜK BİR AİLE

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Anasayfa   /    Siyaset    /    OVAKENT BÜYÜK BİR AİLE

OVAKENT BÜYÜK BİR AİLE

“Herşey Ovakent için” sloganıyla seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, halk buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. 7’sinden 70’ine hemşerileriyle buluşan Başkan Adayı Büyük, “Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile çıktığımız bu kutlu yolda, Gayemiz hizmet, Hedefimiz Ovakent’tir. Daha güzel yarınlar için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herşey Ovakent için” dedi.

SİYASET      07 Subat 2019 - 22:04     0

OVAKENT BÜYÜK BİR AİLE

Ovakent halkının Büyük sevgisini kazanan, ismi AK Parti Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanması sonrası Belde’ye bayram coşkusu yaşatan Eğitimci Yusuf Büyük, halk buluşmalarını arılıksız sürdürüyor.
Şimdiden Gönül Belediyeciliği’nin en güzel örneğini sergileyen ve 7’den 70’ine varıncaya kadar gönüllerde taht kuran Başkan Adayı Büyük, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile hep birlikte el ele gönül gönüle vererek, Beldemizin daha fazla ileriye gitmesi, hizmet ve yatırımlardan daha fazla yararlanması için çalışacağız” diye konuştu.
SEVDAMIZ OVAKENT
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, “Ovakent sevdasıyla çıktığımız bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz, sizlere bir kez teşekkür ediyor en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Sizler, hizmetlerin en iyisine en güzeline layıksınız. Ovakent’imizin temel sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bunları çözmeye geliyoruz. İnşallah Rabbim nasip ederse, bundan önce olduğu gibi 31 Mart’tan sonrada tek sevdam Ovakent olacak. 
Bizler, tevazuyla, samimiyetle ve gayretle çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Ovakent olacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ