Burası Boğazlıyan Burada İş Var

Okuduğunuz haber
OVAKENT BİZİM SEVDAMIZ

NEVRUZ FATİH’TE BİR BAŞKA GÜZEL

Anasayfa   /    Siyaset    /    OVAKENT BİZİM SEVDAMIZ

OVAKENT BİZİM SEVDAMIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ovakent’in kendisi için çok değerli olduğunu vurgulayan Büyük, “Bizler Ovakent’imizin isteklerini biliyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bunları çözmek için projelerimizi hazırladık. İnşallah, 1 Nisan’dan itibaren her bir projemiz kısa sürede faaliyete geçirerek, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir Ovakent için mücadele edeceğiz” dedi.

SİYASET      20 Mart 2019 - 23:37     0

OVAKENT BİZİM SEVDAMIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim İrtibat Bürosu’nda her gün yüzlerce hemşerilerini ağırlayan Başkan Adayı Büyük, “Tevazu, Samimiyet ve Gayret” ile çıktığımız bu kutlu yolda, hedefimiz; belediye hizmetlerinin yanında ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımlarla Ovakent’i daha yaşanabilir bir Belde haline getirmektir” diye konuştu.
Ovakent’in kendisi için çok değerli olduğunu “Ovakent benim sevdam” diyerek vurgulayan Büyük, doğduğu, büyüdüğü beldeye layık olduğu hizmeti sunmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
HİZMET İÇİN GELİYORUM
AK Parti ile başlayan hizmet seferberliğinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler sonrasında da devam edeceğine vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, "Her şey Ovakent için diyerek, hep birlikte çalışacağız. Ovakent’in geleceği için her vatandaşımız ekibimizin bir parçası olacak” diye konuştu. 
Gönül belediyeciliği kapsamında sosyal, kültürel ve ekonomik alanda farkını hissettiren bir Ovakent için çaba harcayacaklarını kaydeden Büyük, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
HER ŞEY OVAKENT İÇİN
“Biz Ovakent’imiz için hizmete talip olduk. Ovakent halkımızın, hemşerilerimin desteğiyle inşallah 31 Mart’tan sonra Ovakent’imizde hizmet kervanı başlatacağız. Bu zamana kadar yapılan hizmetler için teşekkür ediyoruz. Biz daha iyisini, daha fazlasını yapmak için geliyoruz. 
Bu hizmet yolunda sayın milletvekilimizin, sayın Bakanımızın, sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızın vereceği destekler de işimizi son derece kolaylaştıracak kıymettedir. 
Ovakent’imiz için 31 Mart hizmet noktasında bir milad olacaktır. Yalnızca Belediye hizmetleriyle değil, tarımından eğitimine, sağlığından sosyal ve kültürel hayatına varıncaya kadar Ovakent’imizde hizmet yarışı başlatacağız.
Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle Ovakent’imizi hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşturacağız. Her şey Ovakent için diyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ