HUZURUMUZ DAİM OLSUN

Okuduğunuz haber
BURASI BOĞAZLIYAN BURADA İŞ VAR

OVAKENT BİZİM SEVDAMIZ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Burası Boğazlıyan Burada İş Var

Burası Boğazlıyan Burada İş Var

Boğazlıyan’da İstihdam Seferberliği bilgilendirme toplantısı yapıldı

EKONOMİ      20 Mart 2019 - 23:36     0

Burası Boğazlıyan Burada İş Var

Boğazlıyan’da 2019 İstihdam Seferberliği ve İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. 
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlen toplantıya Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, SGK İl Müdürü Bilal Keskin, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Zarife Yiğit, SGK İlçe Müdürü Sezai Turhal, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömürlü Ustaoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu üyeleri, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş ve  üyeleri Mali Müşavirler, Oda Genel Sekreteri Çağrı Kılıç, Borsa Genel Sekreteri Nesrin Avcı ve çok sayıda işadamı katıldı. 
Konuya ilişkin oda ve borsa başkanları ortak bir basın açıklaması yaptılar. "Buradan temsilcisi olduğumuz iş dünyasına seslenmek istiyoruz. Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin. İstihdam seferberliğine katılın ve bu tarihi teşviklerden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak ekonomimize katkı verin, hem siz kazanın hem ülkemizin geleceği kazansın” dedi. 
 Bereketli ve umut dolu bir güne merhaba demek için, burada aş var burada gelecek var diyoruz” dedi. 
Daha sonra toplantı, SGK İl Müdürü Bilal Keskin ve İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Zarife Yiğit’in, istihdam seferberliği kapsamında hayata geçirilen istihdam teşvikleri hakkındaki bilgilendirme sunumları ile devam etti. Sunumlarda istihdam seferberliği kapsamında uygulamaya yeni başlanan teşvikler ve halihazırda devam etmekte olan teşvik kalemleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktarıldı.
#istihdamseferberliği
#i̇stihdamseferberliği2019 
#burasıboğazlıyanburadaişvar
#burasıtürki̇yeburadai̇şvar #buradai̇şvarteşvikpaketi #tobb 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ