Fen Lisesi’ni unutun!

Okuduğunuz haber
MEM BAŞARIYA ENDEKSLİ

Yufka ekmekler imece usulüyle hazırlanıyor

Anasayfa   /    Eğitim    /    MEM başarıya endeksli

MEM başarıya endeksli

2018-2019 eğitim-öğretim yılı ders zilinin çalmasıyla başladı. Yaklaşık 6 bin öğrencinin ders başı yaptığı sınıflarda, her yıl olduğu gibi bu sene de üzerinde isimleri yazılı ders kitapları masada hazır oldu.

EĞİTİM      17 Eylül 2018 - 22:23     0

MEM başarıya endeksli

2018-2019 eğitim-öğretim yılı ders zilinin çalmasıyla başladı. Yaklaşık 6 bin öğrencinin ders başı yaptığı sınıflarda, her yıl olduğu gibi bu sene de üzerinde isimleri yazılı ders kitapları masada hazır oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “Eğitim ve öğretime hazırız. Yeni dönemde özel okul mantığıyla çalışacağız. İnşallah başarılı öğrencilerimizi ilçemizde tutacağız” dedi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı dün itibariyle başladı. 430 öğretmen ve 110 hizmetli ile öğrencileri karşılayan eğitim ordusu, yaklaşık 6 bin öğrenci ile tek tek ilgilenerek, “Hoşgeldiniz” dedi.
BAŞARILI ÖĞRENCİ SAYISI ARTACAK
Ders yılının başlamasıyla birlikte okulları tek ziyaret eden Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, dinamik bir şekilde eğitime hazırız. İnşallah yeni dönemde başarılı öğrencilerimizin hem sayısını artıracağız, hem de ilçemizde tutacağız” diye konuştu.
Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitapları da dağıtıldı. Yeni okula başlayan çocuklar, arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek,  2018-2019 eğitim öğretim yılının daha da başarılı ve sorunsuz bir yıl olması için çalışmalarımızı tamamladık, planlarımızı hazırladık.
Eğitimciler olarak, bizlerin, çocuklarımıza ve gençlerimize akademik eğitimin yanında vatan sevgisini, bayrak sevgisini, bağımsızlığın, demokrasinin önemini kısacası değerlerimizi anlatacak ve öğrencilerimize kendi çocuklarımız gibi sahip çıkacağız.
HEDEF EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK
Bizim, idareciler ve öğretmenler olarak amacımız, ilçemizde öğrencilerimize iyi bir eğitim vermektir ve bunun için de hazır olduğumuzu, elimizden geleni yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi düşünüyorum.
Konuşmasında,  şube müdürlerine, okul ve kurum müdürlere de mesajlar veren Şimşek, ”Okul-veli iş birliğini sağlayarak veli desteğini kuvvetli şekilde aldığımızda, başarının çok daha kolay elde edilebilir. Öğrencilerin motivasyonunun çok üst düzeylere yükselebilir.
Günümüzde ailelerin genellikle aşırı korumacı bir yaklaşımla çocuklarını yetiştiriyorlar. Bu durumun öğrencilerde özgüven eksikliğini ortaya çıkarıyor. Bunun için, kendi başına karar verebilen, sosyal hayatın içine aktif olarak katılabilen, özgüveni yüksek, iyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı, faydalıyı zararlıyı ayırt edebilen, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ