Hepimiz engelli adayıyız

Okuduğunuz haber
KOÇAK, SON DAKİKA BAŞVURDU

Demir: Her şey Boğazlıyan için

Anasayfa   /    Siyaset    /    Koçak, son dakika başvurdu

Koçak, son dakika başvurdu

Yamaçlı Beldesi’nin sevilen ve sayılan siyasetçilerinden, 10 yıl Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Metin Koçak, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı. İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye başvuru dosyasını teslim eden Koçak, “Herşey AK Parti ve Boğazlıyan’ımız için” dedi.

SİYASET      03 Aralik 2018 - 21:05     0

Koçak, son dakika başvurdu

10 yıl Yamaçlı Belediye Başkanlığı görevini yürüten, Belde’ye bir çok yeni hizmet ve yatırımlar kazandıran Metin Koçak, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
Müracaat dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim eden Koçak, “Siyasetteki bilgi, birikim ve tecrübemi, Boğazlıyan’ımız için, beldeler ve köylerimiz için harcamak adına, değerli parti büyüklerim ve hemşerilerimden gelen yoğun talepler sonrasında böylesi bir karar aldım. Rabbim utandırmasın” diye konuştu.
Bir beldeye, bir köye hizmetin nasıl ve hangi şartlarda getirilebileceğini çok iyi bildiğini, amacının yaşadığı bölgeye AK Parti iktidarı ve İl Özel İdaresi kaynaklarından daha fazlasını aktarmak olduğunu kaydeden Metin Koçak, “AK Partimizin kurulduğu günden itibaren her kademesinde görev aldım. 12 dönem halkımızın teveccühü ile Yamaçlı Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Beldemin daha fazla hizmet ve yatırım alması noktasında çalıştım. 
İnşallah Rabbim nasip ederse, İl Genel Meclis Üyesi olarak bölgeme, beldelerimize ve köylerimize daha fazla hizmet ve yatırımların yapılması için çalışacağım. Durmak yok, hizmete devam” şeklinde konuştu.
 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ