Koçak, son dakika başvurdu

Okuduğunuz haber
DEMİR: HER ŞEY BOĞAZLIYAN İÇİN

Yenipazar ‘Baran’ diyor!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Demir: Her şey Boğazlıyan için

Demir: Her şey Boğazlıyan için

Boğazlıyanlı İşadamlarından, Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mikayil Demir, Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını dün gerçekleştirdi. Beraberinde ailesi ve sevenleriyle birlikte AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelen Demir, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim etti. Demir, “Boğazlıyan’a ve Boğazlıyanlılar’a hizmet yolunda geri duramazdım. Herşey AK Parti ve Boğazlıyan’ımız için” dedi.

SİYASET      03 Aralik 2018 - 21:06     0

Demir: Her şey Boğazlıyan için

Boğazlıyan’ın sevilen esnaflarından AK Parti’nin neferi, İşadamı, Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mikayil Demir, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu dün gerçekleştirdi.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen programda İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye, İl Genel Meclis aday adaylığı için dilekçesini teslim eden Demir, burada yaptığı konuşmada, “İlçemize, beldelerimize ve köylerimize hizmet etme noktasında geri duramazdım. Yıllardır AK Parti’mizin bir neferi olarak, hem partimizin bayrağını daha yükseklere taşımak, hem de Boğazlıyan’ımıza ve bağlı köylerine yeni hizmetlerle taçlandırmak adına bu kutlu yola çıktım. Rabbim utandırmasın” dedi.
Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim eden İşadamı Mikayil Demir, AK Parti iktidarının Boğazlıyan’da ve Türkiye’de sayısız hizmetler yapıldığını anımsatarak, “Boğazlıyan ve köylerinin gelişmesi için AK Parti’nin iktidarlığına ihtiyacımız var” diye konuştu.
Hedefinin hiç bir zaman makam mevkii olmadığını ifade eden AK Parti Boğazlıyan Genel Meclis üyesi aday adayı Mikayil Demir, “Amacım sadece millete hizmet etmektir. Dolayısıyla günümün çoğunluğunu hemşerilerimle iç içe geçiyorum ve sorunları çok iyi anlıyor, biliyorum. ‘Halka hizmet hakka hizmet’ düsturu ile halkıma hizmet için buradayım. İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Demir’i bir an olsun yalnız bırakmayan ailesi ve sevenlerinin de katılımıyla gerçekleşen törende başvuru dosyasını teslim alan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Boğazlıyan İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı için Değerli kardeşimiz sayın Mikayil Demir’in müracaatını kabul ettik. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ