Cavlak meşhurdu, meçhul oldu?

Okuduğunuz haber
İMAM-HATİP DOLUP TAŞTI

Kireç Ocağı dualarla

Anasayfa   /    Eğitim    /    İmam-Hatip dolup taştı

İmam-Hatip dolup taştı

Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında en fazla tercih yapılan okullar arasında yer aldı.

EĞİTİM      12 Eylül 2018 - 22:45     0

İmam-Hatip dolup taştı

Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında en fazla tercih yapılan okullar arasında yer aldı. Yusuf Büyük’ün Müdürlüğündeki öğretmen kadrosunun ortaya konulan başarı, İmam Hatip’i tercih sebebi yaptı. Okul Müdürü Yusuf Büyük, 5’nci sınıfa kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek, hem okulu tanıttı, hem de hoş geldiniz dileğinde bulundu.

Boğazlıyan’ın başarılı eğitim ve öğretim sıralamasında ilk sıralarda yer alan Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu, önceki yıllarda olduğu gibi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da en fazla tercih edilen okullar arasında yer aldı.
2017-2018 eğitim-öğretim yılında ortaya koyduğu başarı ile tüm büyük takdir toplayan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu, yeni dönemde de kapasitesini yüzde yüz doldurdu.
Bir önceki dönem 3 sınıf mezun eden ve yeni dönemde ancak 60 öğrenciyi kaydedebilen Okul, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına da hazırlıklarını tamamladı. 
Önceki gün, kayıt yaptıran öğrenci ve velilerle bir arayan gelen Okul Müdürü Yusuf Büyük, “Öğrencilerin okullarını tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.
Hatırlanacağı üzere; Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu 2018-2018 eğitim öğretim yılında 60 öğrenci mezun etti. Liselere Giriş Sınavı’nda Boğazlıyan genelinde okul ortalaması birincisi olan Okul, bursluluk sınavında da 41 öğrencinin 18’i  Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu’ndan çıkmıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ