Akay başımızın tacı

Okuduğunuz haber
GAZİPAŞA YENİDEN YAPILACAK

Haşerelere İHA'lı çözüm

Anasayfa   /    Eğitim    /    Gazipaşa yeniden yapılacak

Gazipaşa yeniden yapılacak

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan'a gelen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Gazipaşa Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.

EĞİTİM      04 Temmuz 2018 - 23:58     0

Gazipaşa yeniden yapılacak

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan'a gelen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Gazipaşa Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu. Okulun eski ve kullanışsız olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Bu okul binamızı yıkarak yerine yenisini yapacağız. Okulun projesi bitmek üzere. Proje tamamlandıktan sonra yıkım işlemini gerçekleştireceğiz ve eğitim öğretim yılı açılışına yeni binamızı yapmış olacağız" dedi.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Sağlık İl Müdürü Fatih Şahin ile birlikte Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar ve Poyrazlı köylerinde incelemede bulundu.
 İlk önce Devecipınar köyünü ziyaret eden Vali Yurtnaç ve beraberindekiler köy halkı ile sohbet edip köyün ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 
GAZİPAŞA ORTAOKULU YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR
 Devecipınar ziyaretinin ardından Boğazlıyan’a geçen Vali Yurtnaç burada Gazipaşa Ortaokulunda incelemede bulundu.
 Okulun eski ve kullanışsız olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Bu okul binamızı yıkarak yerine yenisini yapacağız. Okulun projesi bitmek üzere. Proje tamamlandıktan sonra yıkım işlemini gerçekleştireceğiz ve eğitim öğretim yılı açılışına yeni binamızı yapmış olacağız. Son derece modern, kullanışlı, laboratuvarları olan, ferah sınıfları olan uzun ömürlü prefabrik sistemle okulumuzu inşa edeceğiz. Okulumuz tamamlandığı zaman herkes ne kadar güzel bir bina olduğunu görecek ve bu okulumuz örnek olacak” dedi.
 Okul ziyaretinin ardından Poyrazlı köyüne geçen Vali Yurtnaç, burada vatandaşlarla ve köy muhtarı ile sohbet ederek köyün ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ