Kanyon festivaline yoğun ilgi

Okuduğunuz haber
AKAY BAŞIMIZIN TACI

Gazipaşa yeniden yapılacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Akay başımızın tacı

Akay başımızın tacı

Ovakentli pancar üreticilerinden Mehmet ve Yakup Mert, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Liderliği'ndeki Kayseri Şeker Fabrikası'nın geldiği noktayı kendileri için de gurur verici olarak yorumladı.

GÜNCEL      04 Temmuz 2018 - 23:57     0

Akay başımızın tacı

Ovakentli pancar üreticilerinden Mehmet ve Yakup Mert, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Liderliği'ndeki Kayseri Şeker Fabrikası'nın geldiği noktayı kendileri için de gurur verici olarak yorumladı. Mert, "Büyük sıkıntı içerisindeki fabrikalarımızı borç batağından kurtarıp, Turhal Şeker'i satın alarak bizleri de fabrikatör yapan Başkanımız sayın Hüseyin Akay, başımız tacıdır. Allah razı olsun" dedi.

Ömrünü ve geçimini pancar üretimi yaparak sağlayan Ovakent çiftçilerinden Mehmet ve Yakup Mert, Kayseri Şeker Fabrikası'nın, Başkan Hüseyin Akay döneminde adeta küllerinden yeniden doğduğunu söyledi.
Eskiden kışı nasıl geçireceğiz diye kara kara düşünürken, Akay'ın göreve başlamasıyla birlikte ceplerinin para ile dolduğunu dile getiren Mert, "Şimdi kafamız oldukça rahat. Pancar bedelimizi alır mıyız, alamaz mıyız diye bir düşüncemiz kalmadı. Neredeyse pancarımızı yatırıp paramızı alır hale geldik. Allah, Başkanımız Hüseyin Akay'dan razı olsun" diye konuştu.
Kayseri Şeker Fabrikası'nın son bir kaç yıldır Kayseri'nin Lider'i konumuna gelmesinden gurur duyduklarını ifade eden Mert, "Bu gurur hepimizin. Fabrikalarımız şimdi rekor üstüne rekor kırıyor. Biz pancar üreticileri de Türkiye'de ayrıcalıklı bir konuma geldi. Hep paramızı erkenden, hem de en yüksekten alıyoruz. Bir üretici daha ne isteyebilir ki" dedi.
Başkan Hüseyin Akay'ın göreve başlamasıyla birlikte, adaletin, hakkaniyetin tesis edildiğini, israfın önlendiğini, çiftçinin ve çalışanın yüzlerinin güler hale geldiğini anımsatan Mehmet ve Yakup Mert, Turhal Şeker Fabrikası'nın alınmasının da pancar üreticileri adına bir Milad olarak yorumladı.
Her geçen gün devleşen, Türkiye'de sektörün lideri ve modeli haline gelen Kayseri Şeker'in, Başkan Akay'la birlikte rekorlarla tanıştığını ifade eden Mert, "Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaların girdiği ekonomik darboğazdan dolayı kapanıp kapanmayacağı konuşulduğu günlerden hızla sıyrılıp hem yatırım yapan ve hem de bünyesine yeni şeker fabrikaları katan Kayseri Şeker, bizlere daha fazla güven ve umut vermektedir. Fabrikalarımızın bu noktaya gelmesi hem bizlerin hem de gelecek nesillerimiz için büyük önem arz etmektedir. 
Başkanımız sayın Hüseyin Akay başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, Genel Müdür ve yardımcılarına, fabrika çalışanlarına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.
Öyle inanıyoruz ki, Başkanımız sayın Hüseyin Akay'ın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Allah ömrüne bereket versin. Allah ondan razı olsun. Teşekkürler sayın Başkan, bizlere böylesi bir gururu yaşattığınız için."
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ