Amacımız Huzurlu Bir Seçim Yapmak

Okuduğunuz haber
MEYVE YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

ADAY BÜYÜK, HEDEF BÜYÜK

Anasayfa   /    Güncel    /    Meyve yüklü tır devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Meyve yüklü tır devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Boğazlıyan Yenifakılı kavşağında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişide hafif yaralandı.

GÜNCEL      14 Subat 2019 - 22:35     0

Meyve yüklü tır devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesi, Yenifakılı kavşağında meydana geldi. Mersin’den Yozgat istikametine gitmekte olan tırın yaptığı kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Dursun Çelebi  İdaresindeki 52 K 5064 plakalı tır Boğazlıyan İlçesi, Yenifakılı kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Tırda bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı. Yozgat – Kayseri yolu bir müddet trafiğe kapatıldı. Hayati tehlikesi bulunan Dursun Çelebi  isimli sürücüye ilk müdahelenin ardından Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Araçta yolcu olarak bulunan Şaban Çoruh  hafif yaralandı. Yaralı kaldırıldığı Boğazlıyan Devlet  Hastanesinde tedavi altına alındı. 
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ