Demir: Her şey Boğazlıyan için

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR ‘BARAN’ DİYOR!

Yenipazar Belediyesi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yenipazar ‘Baran’ diyor!

Yenipazar ‘Baran’ diyor!

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Yenipazarlı İşadamlarından Menderes Baran’ı, Belediye Başkanı Adayı görmek istediklerini dile getirmek için Boğazlıyan’a gelen sevenleri, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ile yaptıkları görüşmede; “Yenipazar halkı olarak değişim istiyoruz. Yeni hedefler ortaya koyan, enerjik, projeci, akılcı, adil, tarafsız ve tutarlı bir Yönetim anlayışı sergileyeceğine inandığımız Menderes Baran’a desteğimiz tamdır.  AK Parti ve Yenipazar’ımız Baran’la daha büyük mesafe alacaktır” dedi.

SİYASET      03 Aralik 2018 - 21:07     0

Yenipazar ‘Baran’ diyor!

Yenipazar Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat eden İşadamı Menderes Baran’a destek çığ gibi büyüyor. Aday adaylığı müracaatını miting havasında gerçekleştiren Menderes Baran için, dün Boğazlıyan’a gelen yüzlerce Yenipazarlı, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Osman Düğenci ile görüşerek değişimden yana olduklarını söyledi.
10 yıldır Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cem Eser’in, heyecanını ve hedefini yitirdiğini, Belde’nin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyümesinin değişimle mümkün olacağını dile getiren Baran sevenleri, “Değişimde her zaman hayır vardır. İlk iki dönem Cem Eser’i Belediye Başkanı olarak yüksek oyla seçtik. Ancak gelinen noktada, Eser’i heyecanını yitirmiş, hedeften sapmış olarak gördük. Oysaki, AK Partimizden Belediye Başkan Adaylığı için müracaat eden İşadamlarımızdan sayın Menderes Baran’la, hem beldemizin, hem de çevremizin alacağı çok büyük mesafeler var. Partimiz için, Yenipazar’ımız için Menderes Baran’ı Başkan Adayı görmek istiyoruz” diye konuştular.
AK PARTİ'Yİ HEP DESTEKLEDİK
Aşağı Sarıkaya Mahallesi sakinleri adına söz alan Adıgüzel Alkan, burada yaptığı konuşmada, Yenipazar Belediye Başkanı Cem Eser'i eleştirerek, gazeteye vermiş olduğu beyanata tepki gösterdi.
Alkan; "Sayın Başkan şimdi tamamen Yenipazar'ın yüzde 100 desteğini arkasına almış, yola devam gibisinden talihsiz açıklamalar da bulunmuş. Ama çok eksiklikleri var. Amaç çıtayı biraz daha yükseltmek. Tabi hep birlikte hep beraber durmak yok, yola devam.
2002 yılından bu yana biz AK Parti'deyiz. Aşağı Sarıkaya Mahallesi olarak bugüne kadar yüzde 80'in üzerinde AK Parti'ye destek vermiştir. Hiçbir zaman hiçbir tereddütümüz olmamıştır. Biz AK Parti kimi karşımıza çıkardıysa destek vermişizdir. Arkasında durduk, durmaya devam edeceğiz. 
Ayrımcılık kesinlikle yok. Yenipazar'ı, Ömerlisi, Eğlencesi, Aşağı Sarıkayası ve Yaraş’ı, biz bir bütünüz. 2 dönem sayın başkanımızı destekledik. Hiç bir ayrım yapmadan, hiçbir şey gözetmeden destekledik. Şimdi ise sayın Menderes Baran'ı destelemek ve başkan olarak görmek istiyoruz. Çünkü; çıtayı daha ileri yükselteceğine inanıyor, hizmetleri artıracağına inanıyoruz" ifadelerinde bulundu.
Yenipazar Beldesi AK Parti kurucularından Güner Özer ise, "Biz bu partiyi kurduğumuzda hiçbir kimse yoktu. Buradaki vatandaşta yoktu. Açık ve net söylüyoruz. Sayın Başkan Cem Eser'i yeni dönemde görmek istemiyoruz" dedi.
BAŞKAN DÜĞENCİ; TEŞKİLATIMIZ EN GÜZEL KARARI VERECEKTİR
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci de "Yenipazar'da da ayrımcılığa yer vermeden, tabi ki gönlünüzde, istediğiniz bir adayınız olabilir ama bunu ileri götürmeden, kazanan Yenipazar olsun, kazanan Boğazlıyan olsun, kazanan AK Parti olsun" dedi.
BAĞLARI KOPARMAYACAĞIZ
"Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Birbirimiz arasındaki bağları koparmadan, birbirimizi severek, daha iyi hedeflere gitmek hepimizin ortak arzusudur" diyen Başkan Düğenci, "Köyümüzde mahallemizde her yerde herkesle iyi ilişkiler içerisinde, iyi örneklerle her zaman her şeyin daha iyisini yapana inanacağız. Teşkilatımız en güzel kararı verecektir. Biz bu kararda çok fazla etkili değiliz, o yüzden Ak Partimiz kararı verecektir. Bizim hiç bir adayı uzaklık veya yakınlığımız yok, adaylarımıza eşit mesafede olmak bizim görevimizdir. Sizlerin de genel merkezimizin aday göstereceği kişi etrafında birlik olacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.
YENİPAZARLILAR YOZGAT'A GİTTİLER
Boğazlıyan'da AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden kalabalık heyet, daha sonra hep birlikte Yozgat'a hareket etti. 
AK Parti Yozgat İl Başkanlığını ziyaret eden heyet, burada AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti, Belediye Başkan aday adayı Menderes Baran'a desteklerini ilettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ