Sınav sonuçları açıklandı

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

Yenifakılı Karadavut’la devam

Anasayfa   /    Siyaset    /    Teşekkürler Boğazlıyan

Teşekkürler Boğazlıyan

Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Yalman, aday belirleme sürecinde kendisini destekleyen tüm partililere teşekkür etti.

SİYASET      18 Ocak 2019 - 15:45     0

Teşekkürler Boğazlıyan

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Aday gösterilmediğim için gemiyi terk eden fareler gibi bizler gemiyi terk etmedik” diyen Yalman, mesajında şunları söyledi:
“Saygıdeğer Boğazlıyanlı hemşehrilerim;
Boğazlıyan belediye başkan aday adaylığı sürecinde şahsıma sonsuz desteklerini veren başta ailem olmak üzere arkadaşlarıma dostlarıma annelerime bacılarıma amcalarıma abilerime genç kardeşlerime velhasıl Boğazlıyan halkına sonsuz teşekkürler ediyorum.
Aday gösterilmediğim için gemiyi terk eden fareler gibi bizler gemimizi terk etmedik. Her zaman ve her daim Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Davası davamızdır bu böyle biline.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ