Şimşek ziyaretçilerine ders verdi

Okuduğunuz haber
SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Teşekkürler Boğazlıyan

Anasayfa   /    Güncel    /    Sınav sonuçları açıklandı

Sınav sonuçları açıklandı

T.C. Boğazlıyan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı, Merkez ve Mülhakat Ceza İnfaz Kurumları’na alınacak sözleşmeli personel sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Sınavda asil, yedek ve başarısız olanların isim listesi Boğazlıyan Adliyesi resmi internet sitesinde yayınlanırken, başvuru yapan 61 kişi asil, 17 kişi yedek olarak listede yer aldı,  307 kişi ise başarısız oldu.

GÜNCEL      16 Ocak 2019 - 22:45     0

Sınav sonuçları açıklandı

Adalet Bakanlığı ile CTE kamu personeli alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandı. T.C. Boğazlıyan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı’nca yapılan sözlü sınav sınavda 61 kişi başarılı olurken, 17 kişi de yedek listede yer aldı. 307 kişi ise sınavda başarısız oldu. 
Boğazlıyan Adliyesi resmi internet sitesinde yayınlanan sonuçlara göre; 45 infaz koruma memuru, 1 Ceza İnfaz Kurumu Katibi, 6 Şoför Destek Personeli, 2 sağlık personeli, 2 aşçı, 1 kaloriferci destek personeli, 1 elektrik teknisyeni, 1 inşaat teknisyeni ve 1 bilgisayar teknisyeni Merkez ve Mülhakat Ceza İnfaz Kurumları’na girmeye hak kazandı.
Sınava başvuranlar; http://www.bogazliyan.adalet.gov.tr sitesinin duyurular kısmında yayınlandı.
Sitede, asil kazanan adaylardan istenilen belgeler de yer aldı. Buna göre; 
“Boğazlıyan merkez ve mülhakat ceza infaz kurumları sözleşmeli personel alımlarında,
Sözlü sınav sonuçlarına göre sınavı ASIL KAZANAN adayların,
1-Öğrenim durumlarını gösteren belgenin aslı veya sınav birimi ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği, (Sonradan öğrenim durumu değişenlerin müracaatları sırasındaki öğrenim durumları ve son öğrenim durumlarına ilişkin belge)
2-Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alınacak Sağlık kurulu raporu. Sağlık Kurulu Raporunda “görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamaktadır. (Sağlık kurulu raporunda söz konusu ibarelerin tamamının yer alması ve görev yapacağı ünvanı “İnfaz ve koruma memuru”, “sağlık personeli”, “şoför”, “elektrik teknisyeni vb.”, olur.) ibaresi yazılı olması gerekmektedir.
3-İki adet Biometrik fotoğraf (Kılık, kıyafet yönetmeliğine uygun)
4-Mal bildirimi. 
5-2016 yılı KPSS sınav sonuç belgesi bilgisayar çıktısı
6-Başka kurum ve kuruluşa karşı mecburi hizmeti bulunmadığına dair dilekçe.
7-Askerlik durumunu gösteren belge
8-Ehliyet (Şoförler için)
9-Eş Durumu beyan dilekçesi.
10-Adlî ve arşiv sicil kaydı ( Evlilik ve boşanma durumunda, evlilik ve kızlık soyadlarında, ad ve soyadı değişikliği durumunda eski ve yeni ad ve soyadlarını da ayrı ayrı gösterir şekilde.)
11-Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
İstenilen belgelerin, 01/02/2019 günü mesai bitimine kadar Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı kalemine bizzat teslim etmeleri il dışında bulunan adayların ise Komisyonumuz Başkanlığına gönderilmek üzere herhangi bir Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığı ile masrafı kendisinden alınmak suretiyle acele posta servisi (APS) ile gönderilmesi gerekmektedir” denildi.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ