Yazılıtaş gururumuz oldu

Okuduğunuz haber
TEMAYÜLDE BOĞAZLIYAN KAZANDI

Yemek festivali düzenlendi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Temayülde Boğazlıyan kazandı

SON DAKİKA ! Temayülde Boğazlıyan kazandı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili olmak için müracaatta bulunan 39 aday adayından 35'i temayül yoklamasında tartıya çıktı.

SİYASET      07 Mayis 2018 - 22:25     0

Temayülde Boğazlıyan kazandı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili olmak için müracaatta bulunan 39 aday adayından 35'i temayül yoklamasında tartıya çıktı. Yimpaş Alışveriş Merkezi'nde bir araya gelen ve bin 950 delegeden bin 170 delegenin oy kullandığı temayülde delegeleri kapıda karşılayan aday adayları, listedeki sıralamasını belirtmek için kıyasıya mücadele etti.
Parti içerisinde "gaz alma operasyonu" olarak değerlendirilen temayül sonuçları, şu ana kadar milletvekilliği sıralamasında etkin bir rol oynamasa da, birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük avantajın sağladığını söylemek mümkün.
"İğne atsanız yere düşmeyecek" kalabalıkta gerçekleşen temayül yoklaması sonrasında tüm sandıklar tek tek mühürlenerek Ankara'ya Genel Merkez'e taşındı büyük bir gizlilikle...
Sonuçların açıklanmayacağı daha önceden söylenmiş olsa da, gönül rahatlığı içerisinde temayül yoklamasını kazasız belasız atlatan aday adayları, bu kez SMS anketine yoğunlaştı. Telefon rehberlerinde ne kadar kayıtlı kişi varsa, ankette kendilerine oy kullanmaları yönünde salık verdi.
Aday adaylığı başvurusunda bulunan bölgemiz siyasetçilerinden Nurullah Nurdoğan ve Gülhan Dulda İmamoğlu, bu süreçte iyi bir performans ortaya koyarak, "Biz de varız" mesajını çok net bir şekilde ortaya koymuş oldu.
Temayül ve SMS sonuçlarından ne çıkar bilinmez ama, her iki aday adayımız Boğazlıyan'ın siyasi geleceği adına tarihe not düştü diyebiliriz. Bu tezi, temayüle katılma oranı göz önünde bulundurulursa, Boğazlıyan ve bölgedeki delegelerin katılım doğrulamaya yeter de artar bile...
* * * * *
EVLİYADA KİBİR OLMAZ!
Nasrettin Hoca'ya: “Hocam siz Evliya mısınız?” diye sormuşlar.
“Evet” demiş Hoca.
-  “İsterseniz şu karşıdaki ağacı çağırayım buraya gelsin." 
Herkes merakla seyrederken Nasrettin Hoca, ağaca 3 kere seslenerek, “buraya gel” diyerek çağırmış. Fakat ağaç yerinden dahi kıpırdamamış…
“Hocam ağaç gelmedi” demişler…
Hoca: - “Evliya da kibir olmaz. O gelmezse ben giderim” demiş.
* * * * * 
KİM KİMDİR?
* Ev sahibinin davet ettiği misafirlere bozularak "şunlar kim ki davet ediyorsun" diye sitem eden davetsiz Cimri?
* Kolundaki bozuk saati, "hediye edeyim" diyerek ağırlıklardan kurtulmaya çalışan Metal Yorgunu?
* Kendi döneminde "ilçelik hayali" kurup, kendisi olamayacağını anlayınca "köye dönüşeceği" korkusunu aşılamaya çalışan Seçilmiş?
* Kendisine gelen telefon sonrası temayül yoklamasına dahi gidemeyen Kişi?
* Vergi affının gündemde olduğu şu günde, "Emlak borcunuzu ödeyiniz" diye mesaj atan Seçilmiş?

*     *     *     *     *
GÜNÜN SÖZÜ
Kibirli ve cimri adamın ne kadar vasıfları olursa olsun, dikkate alınmaya değmez. Konfiçyus
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ