Yürekleri küçük, eserleri büyük

Okuduğunuz haber
YAZILITAŞ GURURUMUZ OLDU

Temayülde Boğazlıyan kazandı

Anasayfa   /    Güncel    /    Yazılıtaş gururumuz oldu

Yazılıtaş gururumuz oldu

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Pazar günü gerçekleştirilen Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçiminde yeniden Başkanlığa seçilen Latif Altın'ın Yönetiminde asil üyeliğe seçildi. Yazılıtaş'ın bu başarısı ilçe esnafları tarafından sevinçle karşılandı.

GÜNCEL      07 Mayis 2018 - 22:23     0

 Yazılıtaş gururumuz oldu

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Pazar günü gerçekleştirilen Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçiminde yeniden Başkanlığa seçilen Latif Altın'ın Yönetiminde asil üyeliğe seçildi. Yazılıtaş'ın bu başarısı ilçe esnafları tarafından sevinçle karşılandı.

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Pazar günü Yozgat'ta gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminde Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Yazılıtaş, bu başarısıyla eski Başkan Ali Mavili'den sonra Yönetim'e giren ikinci Başkan oldu.
Mevcut Başkan Latif Altın ve Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Karabulut’un yarıştığı seçimde Latif Altın güven tazeledi. 
KURUMLARARASI KÖPRÜYÜZ 
ESOB Başkanı Latif Altın, “Esnaf ve sanatkârlarımızın emeğinin ve dayanışmasının ne demek olduğunu bilen toplumuz. Esnaf ve sanatkarlarımızın şehir ve ülke ekonomisine sağladığı katkılar göz ardı edilemez. Üzerimize düşen en büyük görev 15 bin esnaf, 30 meslek odası başkanı ile sorunları çözmektir. Meslek kuruluşların temel görevi sorunların çözümünde kurumlar arası köprü görevi kurmaktır. 
Esnaf ve sanatkârlar ülke ekonomisinin lokomotifidir. Bu lokomotifi doğru ilerletmek için esnaf ve sanatların kendilerini yenilemesi gerekmektedir. Temsil ettiğim topluluğu sürekli geliştirmek, değiştirmek ve ileriye taşımak önceliğimizdir. Bu vizyon politikası doğrultusunda çalışmalarımızı 4 yıl boyunca gerçekleştirdik” dedi. 
KONSORSİYUM OLUŞTURDUK 
Geçmişe bir sünger çektiklerine değinen Altın, seçimlerin geride kaldığını ifade etti. 
Altın, “Bütün esnaf odalarımız bu odanın da başkanıdır. Bizimle birlikte hareket eden esnaf odası başkanlarımızla konsorsiyum oluşturduk. İhtiyacımız olan birlikteliğin temellerini attık. Bugün seçimi kazanan ben değil, oda başkanlarımız olmuştur. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ve esnafımızın gelişmesi için çalışacağız. Esnafımızın her zaman yanında olup onların sorununu çözmeye gayret göstereceğiz. Burada amacımız Yozgat’a ve esnafına hizmet etmektir. Yozgat sadece merkez değil ilçeleriyle bir bütündür. İnşallah biz bu bütünlüğü bozmadan hizmetimize devam edeceğiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmayacağız. Hep birlikte olacağız” diye konuştu. 
ESOB’ta yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Latif Altın, Hacı Şeker, İsmail Kaplan, Fuat Özer, Eyüp Coşgun, Mehmet Doğançay, Sinan Yazılıtaş 
Denetim Kurulu: Ahmet Demir, İsmail Hakkı Fidancıoğlu, Erdal Kaygusuz 
Disiplin Kurulu: Mustafa Özdemir, Ahmet Hatip, Halil Taşdemir
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ