İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Okuduğunuz haber
MUHTEŞEMSİN OVAKENT

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

Anasayfa   /    Siyaset    /    MUHTEŞEMSİN OVAKENT

MUHTEŞEMSİN OVAKENT

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, Seçim İrtibat Bürosu’nu TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ın katıldığı töreninde hizmete açtı. Tarihi bir kalabalığa konuşan Bozdağ, “Cumhurbaşkanımızın, AK Parti Genel Başkanımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ovakent’e emaneti, benim Başkanım diyeceği isim Yusuf Büyük kardeşimizdir. Bu kalabalık sandıktada aynı şekilde varlığını ortaya koyduğu takdirde Ovakent geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyecektir. Hiç endişeniz olmasın. İnşallah en güzel cevabı sandıkta siz vereceksiniz” dedi.

SİYASET      12 Mart 2019 - 00:29     0

MUHTEŞEMSİN OVAKENT

Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, Seçim İrtibat Bürosu’nu düzenlenen törenle açtı.
Haftasonu gerçekleştirilen açılışa; TBMM Anayasa Komisyon Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, İl Başkanı Çelebi Dursun, İlçe Başkanı Osman Düğenci, AK Partili Belediye Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile yüzlerce Ovekent halkı katıldı.
OVAKENT TARİH YAZACAK
Tarihi bir kalabalığa sahne olan açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Ovakent halkının yeniden AK Partili bir adayı Belediye Başkanı olarak seçeceğine olan inancını yineledi.
“Genç, dinamik, çalışkan, aynı zamanda eğitimci Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ü desteklemek Ovakent’imizi AK Belediyecilik hizmetleriyle devam ettirmek, hak ettiğiniz hizmetlerin en iyisini alacağınıza inanıyor, Başkanımıza bu konuda güveniyorum” şeklinde konuşan Başkan Düğenci, daha sonra şöyle konuştu:
 “Sayın Bakanım, sayın İl Başkanım, sayın Başkanlarım. Hanımefendiler, beyefendiler, çok kıymetli Ovakentli hemşerilerim. Hepinize en samimi duygularımı sunar saygılarımı arz ederim.
Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz Seçim İrtibat Büromuzun tüm dost ve kardeşlerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Seçim İrtibat Büromuzun açılışına iştirak eden siz hemşerilerime teşekkür ediyorum.
Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim! Unutulmamalıdır ki, şimdiye kadar Ovakent’te AK Parti’mize verdiğiniz desteklerinizle hizmetin en iyisine layık olduğunuzu gösterdiniz. 31 Mart’ta sizlerin oyları ile Adayımız Yusuf Büyük’ü Belediye Başkanı olarak seçeceğinize ve sandıkları tekrar patlatacağınıza yürekten inanıyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle sizlere tekrar saygılar sunarım. Sağolun var olun, Allah’a emanet olun.”
OVAKENT HALKINDAN BÜYÜK DESTEK
İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin konuşmasına müteakip halkın sevgi gösterileriyle kürsüye gelen Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, sözlerine ,1966 yılından itibaren beldeye hizmet etmiş Belediye Başkanlarına teşekkür ederek başladı.
Ovakent’in sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bildiğini, halkın ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı projeleri 1 Nisan’dan itibaren bir bir hayatiyet kazandırmak için çalışacağını söyleyen Büyük, “Bizler halkımızın hakimi değil, hizmetkarı olacağız” dedi.
BÜYÜK: HİZMETKARLIĞA TALİBİM
Büyük, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
 “Sayın Bakanım, sayın İl Başkanım, İlçe Başkanım, çok kıymetli misafirler, saygı değer Ovakentli kardeşlerim, analarım, bacılarım.
31 Mart yerel seçimler münasebetiyle hazırlamış olduğumuz seçim irtibat büromuzun, partimize, ilimize ve ilçemize Ovakent’imize hayırlar getirmesini, bereket getirmesini ve 31 Mart akşamı yeni bir zafer yaşatmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.
Huzurunuza Ovakent Belediye Başkan Adayı olarak çıkmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bu göreve Ovakent’imize hizmet etmek için talip oldum. Bizler halkımızın hakimi değil, hizmetkarı olacağız inşallah.
Ovakentimiz 1966 yılında belde statüsüne kavuştu. O günden bugüne kadar 12 tane Belediye Başkanımız Ovakent’imize hizmet ettiler. Ovakent halkı adına bütün Başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum sağolsunlar, Varolsunlar.
HER ŞEY DAHA GELİŞMİŞ OVAKENT İÇİN
Seçimler bir demokrasinin gereğidir. Seçimlerde değişik fikirler, düşünceler ve adaylar olacak. Bizler şuan AK Parti’nin Belediye Başkan Adayıyız. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı Ovakent Belediyesi’nde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bütün Ovakentli kardeşlerimin Belediye Başkanı olacağım, bütün Ovakentli hemşerilerime hizmet edeceğim inşallah.
Ovakent’te AK Parti bayrağımızı devam ettirmek için hep birlikte çalışacağız. Sizlerle bizler 31 Mart akşamına kadar bir fazla oy için çalışacağız, çalışacağız çok fazla çalışacağız.
Bizler Ovakent’imizin isteklerini biliyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bunları çözmek için projelerimizi hazırladık. İnşallah 31 Mart akşamı emaneti bize teslim ettikten sonra Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Bey, Yozgat’ımızın gururu, medar-ı iftiharımız sayın Bekir Bozdağ Bey’e, milletvekilimiz Yusuf Başer Bey’den aldığımız güçle inşallah projelerimizi bir bir yapıp Ovakentimize, hizmet kervanına dahil edeceğiz inşallah.
Biz Ovakentimizle alakalı hazırlıklarımızı yaptık, dersimize çalıştık, projelerimizi hazırladık. 31 Mart’tan sonra projelerimizi bir bir yapacağız, hizmete sokacağız.
20 VİZYON PROJE HAYATA GEÇECEK
Şu anda 20 tane vizyon projelerimizi hazırladık. 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. 
Biz bu projelerimizi Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, Bakanımız Bekir Bozdağ ve Milletvekilimiz Yusuf Başer’le birlikte gerçekleştireceğiz. Yaparsa AK Parti yapar.
Ovakent’imize ilk yapacağım projelerimizden ilk yapacağımız Güneş Enerjisinden Santral projesi. Bununla alakalı 500+700 kw’lık elektrik santralini kuracağız. Belediyemizin ve beldemizin sokak aydınlatmalarını daha sonra da çiftçilerimizin elektrik enerjisine katkı sağlayacağız.
Ovakent’imize Kültür Merkezi kavuşturacağız. Çocuklarımızın, velilerimizin, anne ve babalarımızın eğitimlerine katkı sağlayacağız. Bir mesire alanı yapacağız ki sadece Ovakent’e değil bölgeye hitap edecek. İnşallah açılışına Bakanımızı çağıracağız.
Millet Kıraathanesi yapacağız. Gençlerimizin vakit geçireceği, kitap okuyacağı, internete girebileceği çayını içebileceği bir mekan yapacağız. Ovakent’imize taziye evi yapacağız. Vatandaşlarımızın tamamı kullanabilecek.
Günlük yaşlı bakım merkezi kuracağız. Yaşlılarımızı sabah evden alıp akşama kadar ihtiyaçlarını görecek ve akşam evlerine bırakacağız.
Muhtarlık binası oluşturacağız. Muhtar binalarımızı da en kısa sürede yapacak ve hizmetlerine sunacağız. Aşağı Hasinli’mizin ihtiyaçlarını biliyoruz. İlk önce Aşağı Hasinli’mizin ihtiyaçlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız inşallah.”
“BÜYÜK, CUMHURBAŞKANIMIZIN EMANETİDİR”
Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ün konuşmasına müteakip kürsüye davet edilen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, “Cumhurbaşkanımızın, AK Parti Genel Başkanımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ovakent’e emaneti, benim Başkanım diyeceği isim Yusuf Büyük kardeşimizdir” dedi.
“Yeni dönemde de Cumhurbaşkanımız ve partimiz Ovakent’te bir değişiklik kanaatine vardı ve yeni dönemde yeni bir isimle Ovakentlilerin huzuruna çıkmaya karar verdik. O isim Yusuf Büyük’tür” şeklinde konuşan Bozdağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Bugün hep beraber, daha önce faaliyetine gayriresmi başlamış olan AK Parti Ovakent Seçim Koordinasyon Merkezimizi resmen açıyoruz. Seçim koordinasyon merkezimiz, Ovakent’imizde insanlar arasında sevginin, saygının ve kardeşlik hukukunun güçlendiği, Ovakentimizin bugününün, dününün ve yarınlarının konuşulduğu, sorunlarının çözümlerinin ele alındığı, ihtiyaç ve taleplerinin dillendirildiği, hayırda yarışılan bir platform olsun inşallah. Ben buna inanıyorum ve Ovakent’imizin saygın insanlarının birlik ve dirliğinin Ovakent’e çok şeyler kattığına geçmiş olduğu gibi inşallah bundan sonra da şahit olacağız.
Sizlerin şahitliğiyle karargahımızı açmış oluyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.
Seçim zamanı elbette heyecan yüksek olur. Rekabet güçlü olur, herkes hebesinde olanla halkın huzuruna çıkar. Herkes milletin rızasını alıp, oyunu alıp orada seçimi kazanmak ister ki, bu demokrasinin gereğidir. Olmazsa olmazıdır. Bu normaldir.
Ama vatandaşımız da kararı kendi verecektir. Ovakent’i size rağmen birinin yönetme imkanı yoktur. Ovakent’in kim belediye başkanı olacaksa bunun kararını ancak Ovakent halkı verir. Siz kimi başkan seçerseniz ayın 31’inde sizin Başkanınız o olacaktır. 
Cumhurbaşkanımızın, AK Parti Genel Başkanımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ovakent’e emaneti, benim Başkanım diyeceği isim Yusuf Büyük kardeşimizdir.”
BÜYÜK’ÜN HER OKUYANDA EMEĞİ VARDIR
Yusuf Hocam yıllar yılı evlatlarınıza, evlatlarımıza eğitim verdi. Onların bugünlerinin, yarınlarının daha iyi olması için akıl teri, alın teri döktü. Ben eminim ki, her evde bir okuyan varsa onların emeği olanların başında gelenlerden birisi de Yusuf Büyük’tür.
Boğazlıyan’da okuyan gençlerimizin iyi olması için akıl teri, alın teri dökenlerden birisi Yusuf Hocam’dır. Geçen dönemde niyetlendi, dur dendi durdu. Başka zamanlarda da biz tanır, ahlakına, hukukuna hep saygı duyarız. Yeni dönemde de Cumhurbaşkanımız ve partimiz Ovakent’te bir değişiklik kanaatine vardı ve yeni dönemde yeni bir isimle Ovakentlilerin huzuruna çıkmaya karar verdik. O isim Yusuf Büyük’tür.
İnşallah ayın 31’inde Ovakent’in kadınlarının, erkeklerinin Aşağı Hasinli’nin kadınlarının erkeklerinin verdiği oylarla başkan seçildiği takdirde onun yanında, yanı başında daima olacak ve Ovakent için el birlikte koşacağız, birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz inşallah.
OVAKENT’İMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ
Ovakentimizin sorunlarını biliyoruz, belediyenin problemlerini de biliyoruz, zorluklarını da biliyoruz. Başkanımız ifade ettiler. Tekrarında fayda görüyoruz. Ovakent kervanını ancak biz itersek bu kervanı daha ileri götüreceğiz. Çünkü Ovakent’in imkanları bu kervanı daha ileri götürmeye, kendi kaynakları yeter durumda değildir. Bundan önce de biz destek verdik. İnşallah bundan sonra da desteği vermeye, Ovakent için koşmaya, koşturmaya Allah’ın izniyle hep beraber devam edeceğiz.
YAMULA BARAJI BÖLGEYE HAYAT VERECEK
Ovakent’in Yamula barajı konusundaki beklentilerini biliyoruz. Ama değerli kardeşlerim bu barajın Ovakent’imize, Yenifakılımıza, Boğazlıyan’ımıza bu bölgeye gelmesi ve berekete dönüşmesi öyle kolay bir iş değil. Çok büyük maliyet gerektiriyor. Çok zaman gerektiriyor. Biliyorsunuz ki, projenin içinde Ovakent’imizin bir kısmı ve diğer bazı yerleşim yerlerimiz de projenin içerisinde var. Yamulayı bölgeye kim getirdi Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları getirdi. İnşallah bunun bir kanadı ve Ovakent’e ulaşacak ve inşallah. Ama zamana ihtiyacımız var ama kolay bir iş değil.
Yusuf Beyin bütün işi gücü bu Yamula işini kovalamak olacak inşallah. Önümüzdeki dönemde bu meseleyi hayata geçirmek için büyük bir çabanın içinde olacağız. Yaparsa AK Parti yapar, Recep Tayyip Erdoğan yapar.
AŞAĞI HASİNLİ’NİN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK
Aşağı Hasinli’nin suyu, kanalizasyon, yol gibi sorunlarını ben de biliyorum. Ankara’da bana geldiklerinde onlara dedim, bunların hepsini Allah’ın izniyle hep beraber çözeceğiz. Aşağı Hasinli’ye Bekir Bozdağ’ın da ayrı bir sözüdür. İnşallah bunları beraber çözeceğiz.
Hem su meselesini, hem yolunu. Belediye bunu çözemezse Kayseri’den destek alacağız. Oradan destek alamazsak Yozgat Özel İdareden destek alacağız. Ama sonunda Allah’ın izniyle bu sorunu çözeceğiz.
Bir de araç meselesi var. Kayseri Büyük Şehir’in araçlarının buraya ulaşması. Onu da Memduh Büyükkılıç Başkanımızdan önümüzdeki dönemde konuşacağız. Yasal bir engel yoksa bu konuyla alakalı netice alacağımıza inanıyorum. 
Yeni dönemde de bölgemizi ayağa kaldıracak adımları beraber atacağız. İşte bölünmüş yollar. Eskiden Kayseri’ye böyle bir yoldan gidip geldiniz mi?
OVAKENT YUSUF BÜYÜK’LE İLERİ GİDER
31 Mart’ta AK Parti’nin Ovakent belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük seçilirse mi, Ovakent bir adım ileri gider, yoksa başkası seçilirse mi Ovakent bir adım ileri gider.
31 Mart’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin Adayı Yusuf Büyük’ün Ovakent belediye başkanı seçilirse mi Ovakente bir fazla çivi çakılır yoksa bir başkası seçilmirse mi.
Ovakent’in evlatlarının, halkının sorunları ihtiyaçları yok mu var. Peki soruyorum ayın 31’inde Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin Adayı Yusuf Büyük seçilirse bu sorunlara daha fazla çözüm bulabilir, ihtiyaç ve taleplerimiz yerine gelir yoksa başka biri seçilirse mi. 
Bu sorularının cevabı Yusuf Büyük seçilirse daha fazla eser, daha fazla ihtiyaç ve talebe cevap ve çözüm demektir. Dün biz bunu yaptık. Yarın da Allahın izniyle yaparız hiç endişeniz olmasın.
Oyları bölmeyin. Bu kalabalık sandıkta da aynı şekilde varlığını ortaya koyduğu takdirde Ovakent geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyecektir. Hiç endişeniz olmasın. 
İnşallah en güzel cevabı sandıkta siz vereceksiniz.
Seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yusuf Büyük’ü sizlere emanet ediyorum. Allahın izniyle ona sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ