MUHTEŞEMSİN OVAKENT

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

BOZDAĞ SENDİKA ÜYELERİYLE BULUŞTU

Anasayfa   /    Siyaset    /    BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

Boğazlıyan halkı AK Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar’ı bir kez daha bağrına bastı

SİYASET      12 Mart 2019 - 00:30     0

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE


Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar tarafından “Kadınlar Günü”ne özel düzenlenen organizasyonuna katılan binlerce kişi, Coşar’a olan desteklerini bir kez daha sergiledi. Konser vesilesiyle halkla buluşan Başkan Adayı Coşar, “2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, başımızın tacı olan kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımakta kararlıyız. Boğazlıyan'ın değerlerine sahip çıkacağız. Gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz" dedi.

Boğazlıyan’a ve Boğazlıyan halkına vermiş olduğu değeri samimi bir şekilde ortaya koyan AK Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, Arabaşı Şöleni’nden sonra, Kadınlar Günü sebebiyle yaptığı organizasyonla yine binlerce vatandaşla buluştu.
SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ
Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımız için düzenlenen Konser Organizasyonunda gönüllerince eğlenen Boğazlıyanlılar, Başkan Adayı Coşar’a, hep bir ağızdan “Seni Başkan Yapacağız” sloganları attı.
Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar'a sevgi gösterisinde bulunan coşkulu kalabalığa seslenen Coşar, "Vakit birlik olma vaktidir. Görüyorum ve inanıyorum ki; bu birlik beraberlik, bugün burada siz kadınlarımızın da gösterdiği dayanışmayla kurulmuştur. Ben bu ilçenin yetiştirdiği ve bu ilçeye hizmet etme sorumluluğu olan bir kardeşinizim. Ben Boğazlıyan'a inanıyor ve güveniyorum. Bizler bu yola tevazu samimiyet ve gayret ile çıktık" dedi.
Kadınların oldukça fazla ilgi gösterdiği programa AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BOĞAZLIYAN'IN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ
AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Gökhan  Coşar, "2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, başımızın tacı olan kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımakta kararlıyız. Boğazlıyan'ın değerlerine sahip çıkacağız. Gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz" dedi.
VAKİT BİRLİK OLMA VAKTİDİR
Coşar, “Vakit birlik olma vaktidir. Görüyorum ve inanıyorum ki bu birlik beraberlik, bugün burada siz kadınlarımızın da gösterdiği dayanışmayla kurulmuştur. Allah sizlerden razı olsun. Ben bu ilçenin yetiştirdiği ve bu ilçeye hizmet etme sorumluluğu olan bir kardeşinizim. Ben Boğazlıyan'a inanıyor ve güveniyorum. Bizler bu yola tevazu samimiyet ve gayret ile çıktık" diye konuştu.
Geleceğin neslini yetiştirecek anneleri burada görmenin ve Boğazlıyan’ın değişmesine katkı sağlayacak kadınları burada görmekten dolayı onur duyduğunu ifade eden Coşar, açıklamasının devamında; "Bizlerin başarısında kadınlarımızın da hakkı çoktur. Gelecekte yapacağımız her işte kadınlarımızı yanımızda görmek ve bu başarılarda kadınların da payı olması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" açıklamasında bulundu.
DÜĞENCİ: YAPARSA AK PARTİ YAPAR
"AK Parti demek icraat demektir" diyen AK Parti  Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ise, "Bizim dönemimizde yapılanlarla, 17 yıl geriye dönük olarak düşündüğünüzde yıllardır yapılamayanların yapıldığını, hayallerin gerçek olduğunu göreceksiniz. Yapılan her işin altında AK Parti'nin imzası vardır. Bu özel günde davetimizi kabul eden tüm üye ve katılımcılarımıza şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyor, Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum" dedi.
Programda doyumsuz sesi ile TRT ses sanatçısı hemşerimiz Bayram Bilge Tokel, Mümin Sarıkaya ve Serkan Dündar, okuduğu bir birinden güzel türkülerle meydanı dolduran coşkulu kalabalığa unutamayacakları bir gün yaşattı.
Ayrıca, sihirbaz gösterisi, palyaço ve animatör gösterileri de programa renk katarken, çocuklara pamuk şekeri, balon, lokma ve mısır ikramında bulunuldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ