Çocuklar geleceğimiz

Okuduğunuz haber
HİZMETKARLIĞA TALİBİM

Ovakent değişimden yana

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hizmetkarlığa talibim

Hizmetkarlığa talibim

Yoğunhisar Köyü Muhtarı Halil İbrahim Zorluarslan, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

SİYASET      20 Kasim 2018 - 19:10     0

Hizmetkarlığa talibim

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği için ilk müracaat, Yoğunhisar Köyü Muhtarı Halil İbrahim Zorluarslan’dan geldi. Meslektaşlarının yoğun baskısına boyun eğen Zorluarslan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim etti. Zorluarslan’ı bu anlamlı günde köy muhtarları ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Boğazlıyan ilçesinin en çalışkan, en sevecen muhtarlarından birisi olan Yoğunhisar Köyü Muhtarı Halil İbrahim Zorluarslan, İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.
Onlarca köy muhtarı ve sevenleriyle birlikte AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelen Zorluarslan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim etti.
Başvuru dosyasını alan İlçe Başkanı Düğenci, kısa ve öz yaptığı konuşmasında, “Yoğunhisar Köyü Muhtarımız Halil İbrahim Zorluarslan Beyefendi, ilçemizde İl Genel Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunu yaptı. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Halil İbrahim Zorluarslan, sözlerine, kendisini yalnız bırakmayan Köy Muhtarları ve hemşerilerine teşekkür ederek başladı.
“Ben, sizlere hizmetkar olmaya talibim” diyen Zorluarslan, Bizim halimizden ancak biz anlarız. Dertlerine derman olacaksam, sıkıntılarını gidermeye yardımcı olacaksam Rabbim böyle bir görevi nasip etsin” diye konuştu.
GÖREVDEN KAÇMAM
10 yıllık muhtarlık ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde üyelik görevlerini yürüttüğünü anımsatan Zorluarslan, hangi köyümüzün ne gibi sorunları var, hepsini biliyorum. Çözümünün Yozgat’tan İl Özel İdaresi’nde olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Boğazlıyan ilçemiz köyleriyle birlikte büyük bir nüfusa sahip olmasına karşın İl Özel İdaresi’nden aldığı pay ne yazık ki, diğer ilçelerin gerisinde kalıyor. Bizi ancak biz anlarız. Meslektaşlarımı, köylü hemşerilerimi mahcup etmeyeceğime söz veriyor, AK Parti’den Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adaylık müracaatımı yapmış bulunuyorum.
Takdir Meclis Anayasa Komisyonu Başkanımız ve Yozgat Milletvekilimiz sayın Bekir Bozdağ ve Yozgat Milletvekilimiz sayın Yusuf Başer’e aittir. 
TEK AMACIM HİZMET ETMEK
Tek amacım, ilçemize ve köylerimize hizmet etmek olacaktır. Bir birinden kıymetli meslektaşlarıma beni, böylesi bir makama layık görüyor olmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Rabbim bu görevi nasip ederse, emrinizde ve sizlerin hizmetkarı olacağımı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ