Nakliyeciler kontak kapattı

Okuduğunuz haber
GÜLLER GÜL DİKİYOR

Yurtnaç, ‘Yeni nesil bürokrasi’yi anlattı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Güller gül dikiyor

Güller gül dikiyor

Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu’nda, okul bahçesi güzelleşiyor.

EĞİTİM      17 Nisan 2018 - 22:55     0

Güller gül dikiyor

Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu’nda, okul bahçesi güzelleşiyor.
Okul müdürü Yener Eseryel öncülüğünde okul öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan bir çalışma sonucunda okul bahçesini güzelleştirmek için 330 yediveren güller dikildi.
Okul müdürü Yener Eseryel “okul bahçesinde kullanılmayan boş olan yerler daha önceden tel örgü ile kapatılmış, görüntü olarak da hoş olmayan yerler vardı. Bizde öğretmen, öğrenci ve velilerin okula gül dikmek isteyenler varsa gönüllülük esasına dayanarak gülleri kendilerini getirmeleri, kendi elleri ile dikmelerini istedik. Okulumuz taşıma merkezi olduğu için velilerimizin büyük bir kısmı ücretini göndererek bizlerin toplu bir şekilde almamızı rica etti. Bizde bir komisyon oluşturarak 330 yediveren güller alarak öğrencilerimiz de isimlerini yazarak kendi elleriyle dikimini gerçekleştirdi. Bir velimizde bu kadar gülleri tek tek sulamak yerine damlama sisteminin kendisinden olacağını söyleyerek sistemi kurdu. Şimdi okulumuzun gülleri kendi elleriyle gül dikti. Öğretmenlerimize, velilerimizi ve gülleri diken öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ